Ads Top

Όλα στη φόρα: Οι προσωπικές συνομιλίες Τριαντάφυλλου-Νίκου Μπάρτζη πριν το All Star Survivor (pic)


Ο Τριαντάφυλλος περνάει στην αντεπίθεση - Δείτε τι του έγραφε ο Νίκος Μπαρτζής, ο οποίος τον ειρωνεύτηκε στο χθεσινό επεισόδιο..

Μπορεί να βρίσκεται μόλις δύο ημέρες στον αέρα, ωστόσο το Survivor All Star έχει προκαλέσει τον κακό χαμό και έχει κάνει τους περισσότερους να μιλούν για αυτό, κάτι που επιβεβαιώνεται ήδη από τα νούμερα τηλεθέασης.




Τα πρόσωπα που συμμετέχουν φέτος είναι άκρως ενδιαφέροντα, ωστόσο μερικοί παίκτες που είπαν "όχι" για το ριάλιτι επιβίωσης είναι φανατικοί τηλεθεατές και σχολιάζουν κάθε επεισόδιο, με πρώτον πρώτον φυσικά τον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ενοχλήθηκε αρκετά βλέποντας το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star με αφορμή φυσικά το σχόλιο του Νίκου Μπάρτζη στον Τάκη Καραγκούνια ότι έχει γίνει ο «Τριαντάφυλλος Νο2».


Τα έβγαλε όλα στην φόρα ο Τριαντάφυλλος για τον Νίκο Μπάρτζη





Ακούγοντας λοιπόν το σχόλιο αυτό, ο τραγουδιστής θέλησε αμέσως να δημοσιεύσει ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απευθυνόμενος φυσικά στον Νίκο Μπάρτζη, αναφέροντας πως όσο καλό κι αν του έκανε, εκείνος δεν το εκτίμησε και συμπεριφέρθηκε με λάθος τρόπο.

«Σου έβαλα 2.500 κόσμο, γιατί μου ζήτησες να σε βοηθήσω και το έκανα με όλη μου την καρδιά. Και εσύ σήμερα έβγαλες κακία για εμένα και πονηριά. Γιατί ρε κόσμε είναι έτσι ο κόσμος μας; Πόσο σου λείπω ρε Νίκο δηλαδή; Εμένα σκέφτεσαι κι εκεί;», έγραψε στο instastory που δημοσίευσε ο Τριαντάφυλλος, πάνω σε ένα βίντεο που τον δείχνει να τραγουδάει αγκαλιά με τον Νίκο Μπάρτζη.



Λίγες ώρες μετά ο τραγουδιστής δημοσίευσε μερικές συνομιλίες τους από το παρελθόν γράφοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή θα βγούνε διάφοροι από την πλευρά του Νίκου να πούνε διάφορα, πάρτε τις αποδείξεις γραπτές».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.