Ads Top

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Η Βανδή τραγουδάει και ο Μπισμπίκης την αποθεώνει στα μπουζούκια (vid)


Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες το βράδυ.. Εκείνος την περίμενε με τα χέρια ανοιχτά και εκείνη έγειρε προς το μέρος του και του είπε...

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι ίσως από τις πιο πολυσυζητημένες των τελευταίων ετών. Παρά την διαφορά ηλικίας τους, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και πλέον δεν διστάζουν να το δείξουν σε όλους σε κάθε τους εμφάνιση.




«Σε μένα τα πράγματα γίνανε πάρα πολύ απλά. Τα είδα όλα μπροστά μου στην κανονικότητά τους επειδή ερωτεύτηκα. Δεν ξέρω αν θα τα έβλεπα τόσο ξεκάθαρα πριν.

Προκειμένου να δικαιολογήσουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν στη ζωή μας, βρίσκουμε δεκάδες λόγους και αιτίες και η δύναμη της συνήθειας και όλο αυτό το πράγμα που ξέρεις. Δεν είναι εύκολο να βγεις έξω από το πλαίσιο μέσα στο οποίο έχεις μάθει να λειτουργείς.

Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια για τον ηθοποιό.



"Λιώνουν" ο ένας για τον άλλο - Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη
Σε κάθε βήμα που επιλέγει ο καθένας να κάνει στη ζωή του, ο άλλος είναι εκεί να τον στηρίζει. Για παράδειγμα, όλο το καλοκαίρι παρακολουθούσαμε την Δέσποινα Βανδή να τρέχει από παράσταση σε παράσταση για τον καλό της και τώρα που έχει ξεκινήσει και εκείνη τις εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ήρθε η ώρα να της το ανταποδώσει.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 3/12, αφού το επεισόδιο του Just The 2 of Us τελείωσε (δείτε εδώ ποιοι αποχώρησαν), εκείνη έφυγε για να τραγουδήσει στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα. Εκεί την περίμενε ο σύντροφός της και την ώρα που τραγουδούσε τα "ανεμοδαρμένα ύψη" πήγε προς το μέρος του και του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.