Ads Top

«Είναι κάτι που με στοιχειώνει...» - Η Ναταλί Κάκκαβα ξεσπάει σε κλάματα και αποχωρεί (vid)


Λύγισε η Ναταλί Κάκκαβα στις δηλώσεις της μετά την αποχώρηση από το J2US.. Δείτε τι ήταν αυτό που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα..

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA μίλησε μετά το φινάλε του J2US η Νάταλι Κάκκαβα, με αφορμή την αποχώρησή της. 




Η ίδια αναφέρθηκε στον ΣΚΑΙ και στην απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξής της, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε.

«Όταν κάποιος χάνει τη δουλειά του είναι κάτι πολύ λυπηρό. Αλλά επειδή έχω κι εγώ την εμπειρία μου από το συγκεκριμένο κανάλι κι έχω μια φορά τοποθετηθεί, δεν θα ήθελα να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Ότι έγινε, έγινε, αφορά το παρελθόν. Είναι άδικο και δύσκολο να χάνει τη δουλειά της μια γυναίκα που είναι μόνη και μεγαλώνει ένα παιδί», είπε αρχικά για την πρώην παρουσιάστρια και δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ.

«Έχω χάσει όλη μου την οικογένεια, δεν έχω κανέναν εν ζωή. Αυτή η μοναξιά είναι κάτι που με στοιχειώνει. Όταν έρχονται τα Χριστούγεννα και δεν υπάρχει η μαμά να την πάρεις τηλέφωνο είναι δύσκολο…», είπε ξεσπώντας σε κλάματα αμέσως μετά η Νάταλι Κάκκαβα.



«Η αρχική πρόταση για το Big Brother ήταν ότι ήθελαν ένα δίδυμο δημοσιογραφικό το οποίο θα έχει έναν έντονα διαδραστικό ρόλο στο κομμάτι της παρουσίασης με δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Πιθανότατα θα μπαίναμε και μέσα στο σπίτι, θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεντεύξεις στους παίκτες. Και πάμε στο πρώτο Live και μας λένε ότι δε πρέπει να παρεκκλίνουμε από το autocue ούτε στο “και”.

Οι ερωτήσεις που μας άφηναν να κάνουμε στους παίκτες ήταν όλες γραμμένες. Δεν είχαμε δικαίωμα να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα ούτε στο ελάχιστο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μια φορά τόλμησα να κάνω μια ερώτηση εκτός σκαλέτας και άνθρωπος της παραγωγής με πήρε 4 τη νύχτα και με ξέσκισε.

Θέλω λοιπόν να απαντήσω στο ότι ναι μεν μας δόθηκε μια ευκαιρία, αλλά εγώ θεωρώ ότι με αυτή την ευκαιρία στην πραγματικότητα μας κατέστρεψαν. Αλλιώς τα είχαμε στο μυαλό μας



Δεν παίρνεις τον Γρηγόρη για να διαβάζει το autocue, είναι κάκιστος σε αυτό. Απορώ γιατί τον επέλεξαν σε αυτό; Θυμάμαι να γίνεται ο κακός χαμός μέσα στο σπίτι και εμείς να ρωτάμε αν η Ευδοκία θα πάρει και το κουκλάκι της μαζί. Εγώ ντρεπόμουν να τις κάνω αυτές τις ερωτήσεις. Συμφωνώ απόλυτα με τους τηλεθεατές που μας έκραζαν. Ήμασταν κάκιστοι. Για το Σαββατοκύριακο αυτό που είχαμε ζητήσει ήταν να μην έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις…. Δε μας δίνανε συνεργεία να κάνουμε συνεντεύξεις», είχε πει πρόσφατα για τον ΣΚΑΙ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.