Ads Top

«Ακούτε εκεί στην Βέροια; Και αν κοιμάστε θα...» - Βόμβα Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση του μικρού Αλεξ στο Φως Στο Τούνελ (vid)


Λίγο πριν το τέλος η Αγγελική Νικολούλη έριξε την «βόμβα».. Πήρε «φωτιά» το Twitter με τη φράση της Νικολούλη για την υπόθεση...

Στο κλείσιμο του «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη έκανε μια αναφορά στην εκπομπή της επόμενης εβδομάδας και έριξε «βόμβα» για την υπόθεση του μικρού Αλεξ στη Βέροια – Χαμός στο Twitter




Με την υπόθεση του μικρού Αλεξ Μεσχισβίλι στη Βέροια θα ασχοληθεί την επόμενη Παρασκευή η εκπομπή της Αγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» με την παρουσιάστρια να... ρίχνει τη «βόμβα» στο τέλος! 

Στο κλείσιμο της εκπομπής που προβλήθηκε τη νύχτα της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη τόνισε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση του μικρού αγοριού στη Βέροια στέλνοντας, μάλιστα, ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.



«Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο που μάθαμε. Ακούτε εκεί στην Βέροια; Κι αν κοιμάστε, θα φροντίσουμε εμείς να το μάθετε», είπε στο τέλος η Αγγελική Νικολούλη προκαλώντας ντελίριο στους χρήστες του Twitter οι οποίοι για ακόμα μια φορά έκαναν το hashtag της εκπομπής να τρεντάρει.

Η παρουσιάστρια του «Τούνελ» δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε αυτή η ατάκα της, ωστόσο, ήταν αρκετή για να «οργιάσουν» οι θαυμαστές της, στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.