Ads Top

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο κέντρο της Αθήνας (vid)


Τι του έκλεψαν - Πώς έγινε η κλοπή - Όλα όσα είπε ο ίδιος ο Γιώργος Αγγελόπουλος
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έπεσε θύμα κλοπής θεωρεί ότι τον είχαν στοχοποιήσει.




Θύμα κλοπής έπεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως δημοσίευσε μέσα από τα social media. Στην ανάρτηση που έκανε αναφέρει πως του έκλεψαν την τσάντα του μέσα από το αυτοκίνητό του, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα κι έγγραφα.

«Έχει κλαπεί μια τσάντα πλάτης, δερμάτινη χρώματος μαύρο, σήμερα στο Κολωνάκι στη συμβολή Καρνεάδου και Πλούταρχου, από το αυτοκίνητό μου στις 11.55. Παρακαλώ αν βρεθεί κάπου (ίσως πεταμένη) να επικοινωνήσει με το Τ.Α. Καισαιριανής», αναφέρει ο νικητής του πρώτου Surviror.




Η Αφροδίτη Γραμμέλη όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ επικοινώνησε μαζί του και μετέφερε όσα της είπε: «Στην περιοχή του Ευαγγελισμού κατέβηκε για λίγο από το αυτοκίνητό του χωρίς να το κλειδώσει προκειμένου να βοηθήσει μια κυρία να περάσει απέναντι.



Στο λεπτό που γύρισε, μου είπε ότι κάποιος του είχε πάρει την τσάντα μέσα από το αυτοκίνητο και θεωρεί ότι τον είχαν στοχοποιήσει. Μέσα στην τσάντα είχε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, τα έγγραφά του, αλλά και κάτι που έχει ιδιαίτερη προσωπική αξία γι αυτόν, το προσευχητάρι που έχει από μικρό παιδί. Και παρακαλεί πολύ να του το επιστρέψουν».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.