Ads Top

Ερωτεuμένος ξανά ο Κωνσταντίνος Βασάλος: Ποια είναι η τραγουδίστρια που είναι μαζί μετά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη;


Η τραγουδίστρια που του «έκλεψε» την καρδιά - Όλη η αλήθεια, τι απαντάει η ίδια για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Το τέλος στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη φαίνεται πως είναι οριστικό. 




Το ζευγάρι έχει πλέον τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα, έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν και τα πρώτα δημοσιεύματα για τα νέα βήματα που κάνουν στη ζωή τους.

Πρώτη ήρθε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Κάποια σχόλια που έγιναν στο Instagram και κάποιες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν ήταν αρκετές για να δείξουν πως ο έρωτας της χτύπησε ξανά την πόρτα μετά την μακροχρόνια σχέση της με τον παρουσιαστή. 

Λίγο μετά, ήρθε και η σειρά του Κωνσταντίνου Βασάλου.


Ερωτευμένος ξανά ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τον χωρισμό του με την Βαλαβάνη;



Ένα βίντεο που ανέβηκε στο Youtube ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί μία νέα φήμη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για το νέο πρόσωπο που ενδεχομένως μπήκε στη ζωή του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο του Fipster, στο οποίο βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Βασάλος με άλλους παίκτες του Asia Express. Ανάμεσά τους και η Χριστίνα Κολέτσα, με την οποία φάνηκε να είναι πολύ κοντά.



Η τραγουδίστρια, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast At Star και μεταξύ άλλων κλήθηκε να δώσει την απάντησή της για όσα ακούγονται για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσά τους.

«Αυτό το βίντεο πού είναι να το δω κι εγώ; Καλέ πού να υπάρξει διαχυτικότητα; Δεν τον βλέπουμε κιόλας τον άνθρωπο για να υπάρξει κάτι. Ούτε καν. Νομίζω ότι είναι μικρός για εμένα ο Κωνσταντίνος. Είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Προτιμάω τη μοναξιά μου και το σκυλάκι μου από το αναλώνομαι σε μία σχέση που δεν μου προσφέρει αυτά που θέλω».





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.