Ads Top

Άλλαξε επάγγελμα, έφυγε από την Ελλάδα: Δες πως είναι σήμερα η Δήμητρα Βαμβακούση από το Survivor Ελλάδα-Τουρκία


Επανέρχεται στην επικαιρότητα η Δήμητρα Βαμβακούση καθώς φημολογείται πως είναι η νέα σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου.. Δείτε με τι ασχολείται και που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια..

Από τον Αγιο Δομίνικο στη Σαουδική Αραβία και από παίκτρια στο ελληνοτουρκικό «Survivor» δασκάλα φυσικής αγωγής σε πανεπιστημιούπολη της Αραβικής Χερσονήσου!




Η Δήμητρα Βαμβακούση, που έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον προηγούμενο κύκλο του reality επιβίωσης, έχει πλέον αλλάξει σελίδα στη ζωή της. «Αυτή την εποχή βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία, στη μεγαλύτερη πανεπιστημιούπολη στον κόσμο, και εργάζομαι τα πρωινά ως δασκάλα φυσικής αγωγής σε σχολείο και τα απογεύματα κάνω personal training» λέει στην «Espresso».

Η μελαχρινή καλλονή είχε φτάσει ως τον τελικό του «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία», για να χάσει τελικά το έπαθλο από την Κατερίνα Δαλάκα. Να θυμίσουμε πως η τελευταία είχε μπει «σφήνα» τότε στο παιχνίδι, κάνοντας ειδική οικονομική συμφωνία με την παραγωγή, προκειμένου να «τονώσει» τα νούμερα τηλεθέασης, αφού ήταν ήδη γνωστή ως φιναλίστ του «Survivor 2», στο οποίο όμως είχε βγει χαμένη από τον Ηλία Γκότση.





Δήμητρα, κάνοντας σήμερα έναν απολογισμό στο «Survivor: Ελλάδα – Τουρκία» τι κρατάς και τι πετάς από αυτή την εμπειρία;

Η διαπίστωση ότι το μόνο που χρειάζομαι για να επιβιώσω είναι ο Θεός ήταν για μένα μάθημα ανεκτίμητο. Κάθε άλλο παρά κερδισμένη βγήκα από το παιχνίδι. Από την άλλη, εικονικές φιλίες, λόγια του αέρα και δηθενιά (σταριλίκι) δεν θα μπορούσαν να μου… ταιριάξουν, οπότε όλα αυτά τα πέταξα, όπως πετάω τα σκουπίδια.




Ποια ήταν η χειρότερη στιγμή για σένα μέσα στο παιχνίδι;

Οι στιγμές που δεν ήξερα τι κάνουν οι δικοί μου πίσω στην Ελλάδα. Περνούσαμε πολύ δύσκολα ως οικογένεια εκείνη την περίοδο λόγω της απώλειας του μπαμπά μου κι εγώ επέλεξα να συμμετάσχω στο «Survivor», ενώ ίσως θα έπρεπε να είχα μείνει κοντά τους για να περάσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές μαζί, οικογενειακά.

Το μετάνιωσες δηλαδή που πήρες μέρος;

Δεν μετάνιωσα τίποτα, καθώς έπρεπε να φύγω, να βρω τον εαυτό μου και να δω τα πράγματα στη ζωή μου από άλλη οπτική. Απλώς η οικογένειά μου ήταν αρκετά αρνητική με αυτή την ιδέα, γιατί ήμουν ήδη κουρασμένη ψυχολογικά και σωματικά. Ομως μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες νιώθω ότι αναγεννήθηκα. Επίσης πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο και γέμισα τις «μπαταρίες» μου εκ των υστέρων.


Ησουν η πιο μικρή ηλικιακά παίκτρια της ελληνικής ομάδας. Το περίμενες πηγαίνοντας στον Αγιο Δομίνικο ότι θα έφτανες στον τελικό;

Δεν ξέρουμε αν θα ζούμε αύριο, όχι αν θα φτάσουμε τελικό στο «Survivor» (γέλια)! Πάντα κάνω το καλύτερο που μπορώ, αρκεί να έχω ένα κίνητρο αρκετά καλό ώστε να μη βαρεθώ στην πορεία! Επίσης δεν έφτασα στον τελικό μόνη μου, ο κόσμος με ψήφισε! Εγώ απλά ήμουν ο εαυτός μου και αγωνιζόμουν όπως πάντα.

Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετώπισες στο «Survivor» σε ό,τι αφορά τη διαβίωσή σου; Η πείνα; Η απλυσιά; Οι κίνδυνοι στη ζούγκλα;

Η πείνα ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι μπορούσε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο! Είναι πολύ πιο δύσκολο από την πείνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, αλλά υπήρξε διαχειρίσιμη για εμένα. Τα κουνούπια με ταλαιπώρησαν πολύ, οι δηλητηριώδεις συμπεριφορές επίσης και φυσικά η έλλειψη επικοινωνίας με την οικογένειά μου.

Στον τελικό αντιμετώπισες την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία κέρδισε τελικά το έπαθλο. Θεωρείς ότι είχε πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας στο «Survivor 2»; Πώς είναι οι σχέσεις σας σήμερα;

Θεωρώ ότι ήταν άδικο. Οχι μόνο για μένα αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά. Επίσης δεν γνωρίζω αυτή την κοπέλα – άλλο που νόμιζα ότι την ήξερα. Ομοίως κι εκείνη αναλογιζόμενη τη συμπεριφορά της απέναντί μου σε όλα τα επίπεδα.


Η εντύπωση που είχαμε από δημοσιεύματα ήταν πως είστε κολλητές. Φήμες, μάλιστα, ήθελαν να μεσολάβησε στον Λάμπρο Χούτο ώστε να σε αναλάβει ως αθλητικός μάνατζερ μετά το παιχνίδι. Δεν ισχύουν αυτά;

Μέσα στο παιχνίδι κάναμε αρκετή παρέα. Μετά το παιχνίδι δεν επικοινώνησε ποτέ και άκουγα πάρα πολλά για μένα, όπως, για παράδειγμα, ότι ζήτησα να μοιραστώ το έπαθλο του τελικού, πράγμα που η ίδια πρότεινε και ποτέ δεν έκανε! Ο Λάμπρος ήθελε να με γνωρίσει για άλλους λόγους, η Κατερίνα το παραποίησε λέγοντας ότι ήταν το επαγγελματικό στη μέση. Δεν ξέρω πώς είναι στις διαπροσωπικές της σχέσεις αυτή η κοπέλα, αλλά για μένα είναι τοξική.

Πολλές γυναίκες που έχουν πάρει μέρος στο «Survivor» έχουν δηλώσει ότι για καιρό μετά αντιμετώπιζαν θέματα με την υγεία τους. Εσύ;



Μετά το τέλος του «Survivor» δεν μπορούσα να κοιμηθώ για δύο εβδομάδες. Νόμιζα ότι το μικρό κόκκινο φωτάκι του συναγερμού που αναβόσβηνε ήταν κάμερα. Κατά τ’ άλλα επανήλθα γρήγορα σε όλα, εκτός του ότι απέκτησα τρία χρόνια οστικά οιδήματα να έχω να θυμάμαι.

Πάμε στο φετινό «Survivor». Πολλοί το χαρακτηρίζουν πιο πολύ reality παρά παιχνίδι επιβίωσης. Ποια είναι η άποψή σου;

Συμφωνώ ότι είναι reality! Οσο για τα θέματα δυσκολίας σε σχέση με τα προηγούμενα «Survivor», δεν το συζητώ ότι το φετινό είναι πολύ light. Θα μου άρεσε να είναι επιβίωση στη φύση με ό,τι συνεπάγεται αυτό κι όχι επιβίωση από τσακωμούς σε καλύβες.

Ποιους παίκτες έχεις ξεχωρίσει και πιστεύεις πως θα είναι στον τελικό;

Μαριαλένα και μόνο Μαριαλένα! Δεν ξέρω ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να είναι τελικό, διότι για μένα, αν ο χαρακτήρας σου υστερεί, τι να την κάνεις τη νίκη; Η πλειονότητα των σχολίων στο twitter εκφράζει άλλη άποψη. Λένε πως η Μαριαλένα άλλαξε τακτική μετά την είσοδο του πρώην της στο reality.

Δεν ξέρω τι κάνει η Μαριαλένα στην προσωπική της ζωή. Μην ξεχνάτε, βλέπουμε «Survivor», όχι «Big Brother». Θεωρητικά η Μαριαλένα είναι η πιο αδικημένη μέσα στο παιχνίδι, καθώς είναι η μόνη κοπέλα που βρίσκεται εκεί από την αρχή. Δεν μπήκε έπειτα από δύο μήνες, όπως κάποιες άλλες. Δεν νομίζω ότι έχει αδικήσει κανέναν μέσα στο παιχνίδι με τη συμπεριφορά της και δεν τα παρατάει. Για μένα αυτό είναι αρκετό!

Με ποιους από τους φετινούς παίκτες πιστεύεις ότι θα τα πήγαινες καλά, αν ήσουν εκεί, και με ποιους όχι;

Σαφώς, αφού συμπαθώ τη Μαριαλένα, με αυτήν νομίζω ότι θα ταίριαζα κιόλας! Δεν ξέρω με ποιους δεν θα τα πήγαινα καλά… Ξέρω πως οτιδήποτε πονηρό και ψεύτικο με απωθεί.

Πώς σου φαίνεται ο τρόπος που ψηφίζει ο κόσμος; Για παράδειγμα, κρατά στο παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο, ενώ δεν είναι καλός αγωνιστικά…

Ο κόσμος δεν είναι χαζός… Θα ψηφίσει με βάση αυτό που του δίνεις! Εφόσον το «Survivor» είναι περισσότερο reality φέτος και ο Τριαντάφυλλος -καλώς ή κακώς- κάνει reality, ο κόσμος μπορεί να περνά καλά με αυτό και γι’ αυτό να τον κρατά μέσα στο παιχνίδι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.