Ads Top

«Δεν είναι θέμα σύγκρισης...» - Η δήλωση όλο νόημα Χριστίνας Μπόμπα για Λιανό-Σάκη Τανιμανίδη και Survivor (vid)


Το «καρφί» της Χριστίνας Μπόμπας για την παρουσίαση του Survivor, τι είπε για Γιώργο Λιανό και τον άνδρα της, Σάκη Τανιμανίδη.. Μια δήλωση που θα συζητηθεί..

Η Χριστίνα Μπόμπα πιάστηκε από την κάμερα του Αlpha και του Happy day κάνοντας δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 15/12 με τη νέα μαμά να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Σάκη Τανιμανίδη.




Τα επαγγελματικά του ήταν εκείνα, που σχολίασε η σύντροφός του, τα οποία πάντα απασχολούν, αφού ο Σάκης είναι πολύ δραστήριος και τα τελευταία χρόνια καταπιάνεται με μεγάλες παραγωγές.

Εκείνη είναι η πρώτη του θαυμάστρια και αυτό το έχει αποδείξει, καθώς τα χρόνια που ο Σάκης ήταν παρουσιαστής στο Survivor του ΣΚΑΪ εκείνη ταξίδευε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να είναι δίπλα του.



Η Μπόμπα μάλιστα απάντησε και στο κομμάτι της σύγκρισης μεταξύ του νέου και του παλιού παρουσιαστή τονίζοντας, πως για εκείνη το Project έχει σημαδευτεί με τη σφραγίδα του Σάκη , αφού εκείνος το πρωτοπαρουσίασε.

Από την άλλη πριν από λίγο καιρό είχαμε ακούσει τις δηλώσεις του πατέρα του Σάκη σχετικά με την ίδια ερώτηση με εκείνον να έχει άλλη άποψη από ότι είδαμε: «Ο Λιανός είναι εξαιρετικός σαν μουσικός, σαν τραγουδιστής και σαν παρουσιαστής και σαν οικογενειάρχης. Είναι χαρισματικός, τον αγαπώ πολύ, τον καμαρώνω και τον παρακολουθώ. Ο Σάκης είναι και αυτός πολύ καλός, αλλά μετά από εμένα», είχε πει χιουμοριστικά ο πατέρας του Σάκη, Στέφανος Τανιμανίδης.




Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα για το Suvivor



«Νομίζω δεν είναι θέμα σύγκρισης. Ο Σάκης είναι φανταστικός σε ό, τι κι αν κάνει. Δεν βλέπω το Survivor για να πω αν μου έχε λείψει ή όχι. Θεωρώ ότι ήταν ένα ωραίο και σημαντικό κεφάλαιο για τον Σάκη και την οικογένειά μας. Το έκανε πολύ καλά, c είναι αξέχαστο το Survivor με τον Σάκη, έτσι όπως το βλέπω τουλάχιστον εγώ. Αυτή τη στιγμή κάνουμε άλλα πράγματα και δεν το αναπολώ», είπε η Χριστίνα Μπόμπα για τον παρουσιαστή του Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.