Ads Top

Survivor Spoiler 9/12: Εκτός Survivor το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο μετά τον Ντάνο


Είπε «όχι» χωρίς καν να ακούσει την πρόταση της παραγωγής.. Δείτε για ποιον πρόκειται..

Ο νέος κύκλος του Survivor είναι μόλις μία ανάσα πριν ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες μας, αφού στις 9 Ιανουαρίου οι παίκτες θα μπουν για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν στον στίβο μάχης. 




Πολλοί από τους αγαπημένους παίκτες των προηγούμενων ετών θα δώσουν το παρόν στον Άγιο Δομίνικο και θα παλέψουν ξανά για τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο.

28 πρόσωπα, δηλαδή, έχουν ήδη πει το "ναι" και αυτές τις μέρες πραγματοποιούν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να βεβαιωθούν πως μπορούν να αντέξουν τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο νησί. Υπάρχουν, όμως, και κάποιοι οι οποίοι αρνήθηκαν.


Ποιο πολυσυζητημένο πρόσωπο αρνήθηκε να πάει στο Survivor All Star





Αν αφήσουμε τον Ντάνο απέξω, ο Τζείμς Καφετζής είναι ένας ακόμη δυνατός παίκτης που αποφάσισε να μη συμμετέχει ξανά (δείτε εδώ γιατί) και την Παρασκευή 9/12, αποκαλύφθηκε μέσα από το Πρωινό μας, πως ούτε και μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες θα βρίσκεται εκεί.

Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία πλέον θα δοκιμαστεί στον ρόλο της παρουσιάστριας (δείτε εδώ σε ποια εκπομπή και σε ποιο κανάλι). Η ίδια, λοιπόν, ανέφερε πως δεν σκέφτεται καν την πιθανότητα να βρεθεί μακριά από τους δικούς της, τονίζοντας πως πάντα ήταν κακή στα αγωνίσματα.



«Τα αγωνίσματα κι εγώ δεν είχαμε ποτέ καλή σχέση, αλλά καλή επιτυχία», είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως συζητήθηκε ιδιαίτερα τότε: «Για όλους τους κακούς λόγους».

Όταν ρωτήθηκε εάν της έγινε πρόταση, είπε: «Έγινε κρούση, αλλά δεν το σκέφτηκα», εξηγώντας πως αρνήθηκε πριν καν της γίνει πρόταση για την τηλεόραση.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.