Ads Top

Survivor Spoiler 3/12: Οι 9 παίκτες που ξεχώρισαν στα εργομετρικά τεστ (vid)


Δείτε ποιοι άνδρες και ποιες γυναίκες ξεχώρισαν στα εργομετρικά τεστ.. Δεν το πίστευαν στον ΣΚΑΪ με έναν συγκεκριμένο παίκτη..

Ποιοι είναι οι παίκτες που ξεχώρισαν στα εργομετρικά τεστ ενόψει του Survivor All Star.




Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για το All Star Survivor, το οποίο είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 8 Ιανουαρίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, φυσικά.

Η εκπομπή του καναλιού «Γειά σου», με τη Μαρία Μπακοδήμου, αποκάλυψε τις επιδόσεις των υποψήφιων παικτών που θα μετάσχουν σε αυτή την «ειδική έκδοση» του Survivor.

Πιο συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε το ποιοι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι επιβίωσης είχαν τα καλύτερα εργομετρικά τεστ, στα οποία τους υπέβαλε η παραγωγή της Ατζούν Μιντια, προκειμένου να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητάς τους.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρθηκαν εκείνοι που ξεχώρισαν από τους άνδρες ήταν ο Ηλίας Γκότσης, νικητής του Survivor 2, επίσης νικητής Survivor και οι Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κορόμι και ο Τάκης Καραγκούνιας.



Όσον αφορά τις γυναίκες, οι επιδόσεις τους ήταν ακόμη καλύτερες από τους άνδρες, βάσει των σχετικών μετρήσεων.

Συγκεκριμένα εκείνες που «έγραψαν τα καλύτερα νούμερα» ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και αυτή νικήτρια του ριάλιτι, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό τα παραπάνω δεδομένα δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία για την έναρξη του Survivor All Star και μας προδιαθέτουν διαφορετικά για το τι μπορούμε να περιμένουμε.

Τέλος να αναφέρουμε ότι Δευτέρα και Τρίτη οι παίκτες θα υποβληθούν και σε ιατρικές εξετάσεις, πέραν δηλαδή των εργομετρικών.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για το All Star Survivor:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.