Ads Top

Survivor Spoiler 1/12: Ο Λιανός αποκάλυψε τον πρώτο παίκτη του Survivor All Star (vid)


Ποιος είναι ο «Πέτρος» - Δείτε τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός live στην Δέσποινα Καμπούρη στο «Πάμε Δανάη»

Ο Γιώργος Λιανός, σε live τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τη Δέσποινα Καμπούρη στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη, μίλησε για την επικείμενη έναρξη του νέου κύκλου του Survivor, το Survivor All Star. 




O παρουσιαστής ο οποίος είναι εδώ και πολλά χρόνια καλός φίλος της Δέσποινας Καμπούρη όπως πάντα πετούσε τη μία μετά την άλλη τις απίθανες χιουμοριστικές ατάκες του όμως έπρεπε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις της συνομιλήτριάς του για κάποιον παίκτη που θα συμμετείχε στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως τον ενημέρωσε η Δανάη Μπάρκα, η Δέσποινα είχε μόλις χάσει ένα challenge στο οποίο συμμετείχαν οι συντελεστές του Πάμε Δανάη και η... τιμωρία ήταν να μάθει από τον Λιανό το όνομα έστω ενός παίκτη που θα είναι φέτος στο Survivor All Star.



Φυσικά, εφόσον απαγορεύεται βάσει συμβολαίου του να αποκαλύψει το οτιδήποτε για το παιχνίδι, ο Γιώργος Λιανός επιστράτευσε για ακόμα μία φορά το χιούμορ του και μίλησε με γρίφους.

Μάλιστα ανέφερε έναν... Πόντιο που το όνομά του παραπέμπει στις πύλες του παραδείσου, με κάποιον από το πάνελ να πετάει το όνομα... Πέτρος, χωρίς όμως ποτέ ο Γιώργος Λιανός να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το οτιδήποτε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.