Ads Top

Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Η ανάρτηση Μαρτίκα με backstage video λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star (vid)


Το post του Μαρτίκα με backstage video από το Survivor που δεν είχε δει κανένας ως τώρα, δείτε τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες..

Ο Σπύρος Μαρτίκας, σε λιγότερο από ένα μήνα θα βρίσκεται και πάλι στον Άγιο Δομίνικο, μιας και θα είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους για το Survivor All Star, όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα πλέον.




Ο ίδιος ανυπομονεί να επιστρέψει στο ριάλιτι και να δώσει, για ακόμα μια φορά, τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα συμμετέχει μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο στο Survivor All Star, Βρισηίδα Ανδριώτου και μάλιστα είχε δηλώσει πώς έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους πώς αν είναι σε διαφορετικές ομάδες οι δυο τους, θα το σεβαστούν απόλυτα, παρά το γεγονός ότι θα είναι χώρια. 



Υπενθυμίζεται πώς οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά όταν έγινε η ανακατάταξη των ομάδων και η Βρισηίδα μεταπήδησε από τους Διασήμους στους Μαχητές.

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022, ο Σπύρος Μαρτίκας δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο σε story του, από μια υπέροχη στιγμή στο Survivor, όπου οι μαχητές επέστρεφαν με σκάφος στην καλύβα τους, μετά από έναν πολύ απαιτητικό αγώνα. 



Μια κάμερα απαθανάτισε τον Σπύρο Μαρτίκα, την Βρισηίδα Ανδριώτου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Σοφιάννα Αβραμάκη να τραγουδούν το τραγούδι «Σαν ναυαγοί» ενώ απολαμβάνουν το ταξίδι τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.