Ads Top

Ανακοινώθηκε στον ΣΚΑΪ: Η αλήθεια για Γιώργο Αγγελόπουλο και Survivor All Star


Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Είναι πλέον οριστικό; Τι ειπώθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό γύρω από τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star. 

Μπορεί ο ίδιος να έχει εξηγήσει πως δεν έχει σκοπό να ταξιδέψει φέτος στον Άγιο Δομίνικο, τα δημοσιεύματα ωστόσο συνεχίζουν να τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.




«Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα», είχε πει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του.


Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star





Το πρωί της Τετάρτης (7/12), η Αφροδίτη Γραμμέλη, μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας, θέλησε να δώσει ορισμένες απαντήσεις σχετικά με το ζήτημα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους φανς του ριάλιτι επιβίωσης. 

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως κατάφερε να επικοινωνήσει τελικά με τον Ντάνο και εκείνος με τη σειρά του, της ξεκαθάρισε πως δεν έχει αλλάξει κάτι και πως ό, τι είχε να πει για το παιχνίδι, το είπε στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του.



«Μίλησα εχθές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μου είπε ότι αυτή την περίοδο τρέχει για κάποια προβλήματα. Ανακαλώ για όσα είπα για εκείνον που δεν με έπαιρνε τηλέφωνο. Μου είπε ότι ό, τι είχα να πει το είπε και σε ό, τι αφορά το Survivor, δεν αλλάζει κάτι», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.