Ads Top

«Φεύγω για Άγιο Δομίνικο στις...» - Ο Γιώργος Λιανός σπάει την σιωπή του για Survivor All Star (vid)


Αποκάλυψε τα πάντα στις κάμερες ο Γιώργος Λιανός - Η ημερομηνία αναχώρησής του για τον Άγιο Δομίνικο

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 20/12 ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος φυσικά ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την πρεμιέρα του Survivor All Star που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου.




Μάλιστα τα πρώτα 11 ονόματα που θα δούμε ανακοινώθηκαν πριν μερικά 24ωρα και έχουν προκαλέσει τον κακό χαμό, μιας και ανάμεσά τους είναι μερικοί παίκτες που δεν ήθελε να τους δει το τηλεοπτικό κοινό.

Στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.



Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου και τη «Super Κατερίνα», όσοι είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν, έλαβαν ένα μήνυμα με οδηγίες για το τι χρειάζεται να προσκομίσουν.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή έχει ζητήσει μία λίστα με συγγενείς, φίλους, συντρόφους (πρώην και νυν), μαζί με τα τηλέφωνά τους, όπως και λεπτομέρειες για την υγεία τους, όπως αλλεργίες ή τυχόν φάρμακα που θα πρέπει να χορηγούνται όσο θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.


Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού



Αμέσως μετά, στην εκπομπή μίλησε και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο. Ειδικότερα, αποκάλυψε πως αναχωρεί για Άγιο Δομίνικο στις 2 Ιανουαρίου, μαζί πιθανότατα με τους παίκτες, ώστε μέχρι τις 7 που θα γίνει η πρεμιέρα να έχουν προσαρμοστεί.



Επίσης, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες στο τραπέζι της παραγωγής του Ατζούν η ημερομηνία που έχει πέσει προτεινόμενη για τον μεγάλο τελικό είναι 11 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη ή 18 Ιουλίου που πέφτει πάλι ημέρα Τρίτη.

Η απόφαση θα παρθεί κατά την διάρκεια του ριάλιτι, βλέποντας και κάνοντας κλασικά...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.