Ads Top

Διαψεύδει τις φήμες: Η αποκάλυψη Στάθη Σχίζα για το Survivor All Star (vid)


Για πρώτη φορά παίρνει θέση και διαψεύδει αυτό που γνώριζαν όλοι για τον Στάθη Σχίζα και το Survivor All Star..

Εν όψει του Survivor All Star, οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών εκπομπών στήνουν καθημερινά καρτέρι έξω από τα γραφεία του Ατζούν προσπαθώντας για ένα πλάνο και μια δήλωση από τους φετινούς συμμετέχοντες.




Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, κατάφερε να «τσακώσει» ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του φετινού ριάλιτι επιβίωσης: τον Στάθη Σχίζα, κι όχι απλά τον πέτυχε, αλλά του απέσπασε και κάποιες πολύ σημαντικές δηλώσεις - αποκαλύψεις.

Εδώ και λίγες ημέρες φημολογείται πως τρία συγκεκριμένα άτομα, από αυτά που ήδη έχουν ανακοινωθεί, κατάφεραν κι έκλεισαν «χρυσό» συμβόλαιο με τον Τούρκο παραγωγό που ξεπερνά τα 5.000 ευρώ ως μισθό ανά εβδομάδα. Το ένα είναι σίγουρο και σας το έχουμε αποκαλύψει πρώτοι πριν λίγες ημέρες. 



Το δεύτερο, ήταν αυτό του Στάθη, το οποίο όμως δεν ισχύει αφού το διέψευσε ο ίδιος κατηγορηματικά μπροστά στις κάμερες, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Είναι κάτι που το έχουμε ξαναζήσει. Δεν είναι κι ότι καλύτερο για την Αλεξάνδρα, είναι λες και έχει άντρα ναυτικό 6 μήνες εδώ κι 6 μήνες εκεί. Δεν είμαι μέσα στα άτομα που θα πάρουν παραπάνω χρήματα αλλά αν μπορέσει κάποιος και το κάνει αυτό, μπράβο του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο περσινός νικητής του Survivor.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.