Ads Top

Τελευταία εξέλιξη: Ανατροπή με Γιώργο Αγγελόπουλο και Survivor All Star (vid)


Τι συνέβη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η εξέλιξη της τελευταίας στιγμής με τον Ντάνο που έγινε γνωστή πριν από λίγο..
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor All Star έχει ξεκινήσει και οι τηλεθεατές ανυπομονούν να απολαύσουν ξανά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ το ριάλιτι επιβίωσης με τα "αστέρια" των τελευταίων χρόνων.




Πολλοί παίκτες έχουν ήδη ανακοινωθεί ωστόσο μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλο. Ο νικητής του Survivor αρνείται πεισματικά ότι θα λάβει μέρος στον νέο κύκλο, ωστόσο τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες διαψεύδουν τις δηλώσεις του.

«Μίλησα εχθές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μου είπε ότι αυτή την περίοδο τρέχει για κάποια προβλήματα. Ανακαλώ για όσα είπα για εκείνον που δεν με έπαιρνε τηλέφωνο. Μου είπε ότι ό, τι είχα να πει το είπε και σε ό, τι αφορά το Survivor, δεν αλλάζει κάτι», είχε αποκαλύψει μάλιστα η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας.



Εξελίξεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor All Star


Ωστόσο, η εκπομπή «Γεια σου» και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας το Σάββατο 10/12 αποκάλυψε με ρεπορτάζ του ότι ο Ντάνος φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια του με την παραγωγή.

Όπως ειπώθηκε, φαίνεται πως ο ίδιος επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική διαφορετική από αυτή που επισκέφτηκαν οι υπόλοιποι παίκτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και έκανε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.



Αναμένουμε λοιπόν την επίσημη και οριστική απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου τόσο για την συμμετοχή του στο Survivor All Star, όσο και για την φημολογούμενη νέα σχέση του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.