Ads Top

Γεννάει νωρίτερα η Ιωάννα Τούνη | Η αποκάλυψη από Super Κατερίνα


Τι ειπώθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου - Έφτασε η ώρα για την Ιωάννα Τούνη, πότε γεννάει

Μανούλα από στιγμή σε στιγμή θα γίνει η Ιωάννα Τούνη, μιας και εδώ και μερικές μέρες έχει μπει και επίσημα στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.




Η όμορφη επιχειρηματίας καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της και συνέχεια εκφράζει δημόσια τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για την αλλαγή αυτή στην ζωή της.

Το απόγευμα της Πέμπτης 22/1, μάλιστα, είδαμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ταξιδεύει και εκείνος με τη σειρά του στη συμπρωτεύουσα, αφού νωρίτερα η Ιωάννα ετοίμαζε τo baby shower.

Μέσα από αναρτήσεις, που έκαναν και οι δύο στα προφίλ τους στο instagram μας έδειξαν το σπίτι της εγκυμονούσας να έχει μετατραπεί ολόκληρο, αφού είχε γεμίσει με μπλε μπαλόνια, γλυκά και τούρτες για τους φίλους της, που την επισκέφτηκαν με δώρα και ευχές για το μωρό.



Μάλιστα, το ζευγάρι αρχικά είχε ενημερώσει πως ο γιος τους θα γεννηθεί στα μέσα του Ιανουαρίου, ωστόσο η Ιωάννα Τούνη ενδέχεται να μπει νωρίτερα στο μαιευτήριο.


Πότε γεννάει η Ιωάννα Τούνη



Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 29/12 η Χρύσλα Γεωργακοπούλου έκανε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα πως επικοινώνησε με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, το οποίο μετέφερε πως η Ιωάννα θα γεννήσει μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.



«Η Ιωάννα Τούνη δεν κρατιέται, δεν κρατιέται. Μιλήσαμε με άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού και μας είπε πως δεν πιστεύει ότι θα φτάσουν 15 Γενάρη, είναι… κοντογιαρτή», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.