Ads Top

Super League: Οι στοιχηματικές μίλησαν - Αυτή η ομάδα είναι φαβορί για πρωτάθλημα!


Ανατροπή! Δεν είναι πλέον ο Παναθηναϊκός - Τι απόδοση δίνουν σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ οι στοιχηματικές..

Η Super League έχει επιστρέψει μετά τη διακοπή για περίπου έναν μήνα για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως και το ενδιαφέρον για το ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, που μέχρι στιγμής είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.




Μετά την επανέναρξη, ο Παναθηναϊκός μέτρησε δύο σερί γκέλες. Αρχικά στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό (1-1) και εν συνεχεία εντός έδρας απέναντι στον ΟΦΗ (1-1), σε μία αναμέτρηση που ισοφάρισε στο 97′. Η ΑΕΚ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πριν από το Μουντιάλ. Στην επιστροφή της στη δράση μέτρησε δύο νίκες απέναντι σε Λαμία (3-0) και Βόλο (0-4), δείχνοντας πως θα θα παλέψει μέχρι τέλους για τον πολυπόθητο τίτλο.

Τα παραπάνω αποτελέσματα των δύο ομάδων έφεραν αλλαγές στις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς αμφότερες πλασάρονται σε απόδοση 2.30,



Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την γκέλα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2), διασύροντας εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 5-0. Η εξαιρετική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» σε συνδυασμό με την γκέλα του Παναθηναϊκού, έφερε τον Ολυμπιακό στο μείον δέκα από την κορυφή, ενώ η ομάδα του Μίτσελ βρίσκεται πλέον στο 5.50 για τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στην Αθήνα με τον Ατρόμητο. Μοιραία έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή και η απόδοσή του για να κόψει πρώτος το νήμα έφτασε στο 21.00, ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης βρισκόταν στο 10.00.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.