Ads Top

Η Γη Της Ελιάς Spoiler 29/12: Ανατροπή! Πεθαίνει η Μυρτάλη;


Τηλεοπτική βόμβα! Πεθαίνει η Μυρτάλη στη σειρά «Γη της Ελιάς»; Τέλος η Αφροδίτη Λιάντου; Τι αναφέρει δημοσίευμα για τα επόμενα επεισόδια..

Κι εκεί που όλοι περιμένουν πως και πως την επιστροφή της σειράς, Γη τη Ελιάς, έρχεται αυτή η είδηση να ταράξει το τηλεοπτικό κοινό! 




Ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεόραση αναφέρει πως η Αφροδίτη Λιάντου θα αποχωρήσει από την σειρά και μάλιστα... νεκρή!


Πεθαίνει η Μυρτάλη στη Γη της ελιάς;



Για την ακρίβεια το story στα νέα επεισόδια θέλει τον Αλέξη να θολώνει ξανά και να βάζει στόχο της ζωής του να σκοτώσει την Μυρτάλη! Αφού το ζευγάρι χωρίζει, ο Αλέξης προσπαθεί να κρατά τις αποστάσεις του, όμως δε τα καταφέρνει. Σταματάει τα χάπια, με αποτέλεσμα τα οράματα να ξεκινούν..

Η Μαργαρίτα βλέπει τον γιο της να υποφέρει και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Το μόνο που θέλει, είναι να τον προστατεύσει από τα χειρότερα. Κάπου εκεί είναι, λοιπόν, που ο Αλέξης βάζει σε εφαρμογή το δολοφονικό του σχέδιο. “Θα την θάψω στο χώμα!”, φωνάζει σαστισμένος.

Η Μυρτάλη Βρεττάκου κινδυνεύει. Θα καταφέρει να επιβιώσει, ή το τέλος της στη σειρά θα γραφτεί άδικα; Όλα κρέμονται από μία πάρα πολύ λεπτή κλωστή και κανείς δεν είναι πια δίπλα της για να την βοηθήσει. Αν ισχύει αυτό το spoiler τότε θα γίνει σίγουρα χαμός!




Η Αφροδίτη Λιάντου διαψεύδει το πιο μεγάλο spoiler που έχει κυκλοφορήσει για την Γη της Ελιάς



Ο ρόλος της στην “Γη της Ελιάς” μπορεί να άλλαξε και η Μυρτάλη να μεταμορφώθηκε σε ένα δύστροπο και κακομαθημένο παιδί που τα βάζει με όλους, η Αφροδίτη Λιάντου όμως στην κανονική της ζωή δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο τον χαρακτήρα της.

Οι συμβουλές των γονιών της, ο απολογισμός της χρονιάς, οι αλλαγές στην ζωή της, o Στέφανος, ο Χρήστος, ο Αλέξης και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την συνέχεια της Μυρτάλης Βρεττάκου σε μια κουβέντα με την Αφροδίτη που ξεκλέβει χρόνο από τα πολύωρα γυρίσματα για το YOU.

Σε ρόλο μοντέλου, που της ταιριάζει απόλυτα, η Αφροδίτη Λιάντου φοράει φορέματα Ελλήνων σχεδιαστών και μιλάει για τις μέρες και νύχτες που περνάει στο πετυχημένο σήριαλ του MEGA.

Κάνοντας τον απολογισμό σου έναν χρόνο μετά από την πρώτη μας κουβέντα, τι έχει αλλάξει στη ζωή σου εκτός της μεγάλης επιτυχίας του καθημερινού σήριαλ στο MEGA “Η Γη της ελιάς”;

Ο τρόπος της ζωής μου δεν έχει αλλάξει σημαντικά, σίγουρα όμως έχω εξελιχτεί εγώ σαν άνθρωπος σε πολλά πράγματα. Επίσης έχω δέσει πολύ με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς και έχουμε γίνει μια ωραία παρέα. Έχω γνωρίσει τόσους όμορφους ανθρώπους και έχω μάθει τόσα πολλά από αυτούς. Με τους πιο κοντινούς ηλικιακά σε εμένα που κάνουμε και την πρώτη μας τηλεοπτική δουλειά σίγουρα έχουμε έρθει ακόμα πιο κοντά και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα μαζί.



Η Μυρτάλη το τελευταίο διάστημα έχει πολύ δυνατές σκηνές και έντονες αντιδράσεις. Τσακώνεται με όλο τον κόσμο, ακόμα και με τους φίλους της, έχει μια ανάρμοστη συμπεριφορά, είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Ποια δυνατή σκηνή της από όλες αυτές δεν θα ξεχάσεις;

Σίγουρα οι πιο δυνατές σκηνές μου ήταν η απώλεια του Νικήτα, η σκηνή της απαγωγής μου, αλλά και η τελευταία όταν αποχωριζόμουνα τον θείο μου Ιάκωβο, τον Στέφανο Κυριακίδη που πήγαινε στην Ισπανία. Και τώρα από όσο ξέρω έρχονται και άλλες ακόμα πιο έντονες σκηνές αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα...

Διάβασα σαν spoiler ότι αργότερα ο Στέφανος θα χωρίσει από την Ελένη, θα φύγει από την Ισπανία, θα γυρίσει στην Μάνη και θα είστε πάλι μαζί... Ισχύει;

Δεν νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.