Ads Top

Γρηγόρης Μόργκαν: Το σχόλιο κάτω από φωτογραφία Ευρυδίκης Βαλαβάνη που «πρόδωσε» την σχέση τους (pics)


Δείτε την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το σχόλιο του Γρηγόρη Μόργκαν κάτω από την φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη..

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να έχουν χωρίσει όμως όπως ακούγεται έντονα, εκείνη έχει ήδη βρει νέο άντρα στη ζωή της. 




Και μάλιστα, είναι το ίδιο γοητευτικός με τον Κωνσταντίνο, αν και έχουν τελείως διαφορετικό στυλ.

Τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον γνωρίσαμε μάλιστα ως παίκτη σε reality επιβίωσης. 

Όχι το Survivor αλλά το αντίπαλο Nomads στο οποίο μάλιστα είχε φτάσει και στον τελικό με τον Στέλιο Χανταμπάκη. 

Ο τελευταίος ήταν και ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης με παρουσιαστή τότε τον Σάββα Πούμπουρα.



Ο Γρηγόρης είναι πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς είναι ένας εξαιρετικός ντράμερ και υπήρξε και μουσικός στην ορχήστρα του Fame Story παλιότερα.

Γυρίζει όλη την Ελλάδα με το γκρουπ στο οποίο συμμετέχει ως ντράμερ ενώ στο παρελθόν υπήρξε αθλητής του άλματος επί κοντώ. Είναι λάτρης της γιόγκα και χορτοφάγος και φυσικά είναι στρατιώτης σε ό,τι αφορά τη διατροφή του.

Το κοινό του σημείο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που προφανώς τον έφερε κοντά μαζί της ήταν το σέρφινγκ που λατρεύουν και οι δύο.

Κανένας δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό μακριά από το υγρό στοιχείο και μάλιστα κάποιες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σανίδα στάθηκαν η αφορμή για να γίνουν ακόμα πιο έντονες οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Και αυτό γιατί εκείνος έκανε σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της.

Δείτε τα παρακάτω:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.