Ads Top

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η πρώτη ανάρτηση Βασάλου μετά την αποκάλυψη για Βαλαβάνη-Γρηγόρη Μόργκαν (pic)


Δείτε την πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου στα δημοσιεύματα χωρισμού και νέας σχέσης της Ευρυδίκης Βαλαβάνη..

Χωρισμένοι εδώ και μήνες φαίνεται πως είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι παρά τα όσα δηλώνουν στις κάμερες, είναι εμφανέστατο πια πως έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.




Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, το Πρωινό Μας αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν είναι μαζί και μάλιστα, παρόλο που έχουν χωρίσει, μένουν στο ίδιο σπίτι. 

«Ξέρω ότι πια η ζωή τους έχει πάρει λίγο χωριστούς δρόμους. Απλά μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι, συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια που έχουν συγκατοικήσει», ειπώθηκε συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Και σαν μην έφτανε αυτό, έσκασε σαν “βόμβα” η είδηση πως όχι μόνο έχουν χωρίσει αλλά κι το ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει βρει ήδη τον έρωτα στα μάτια ενός νέου άντρα.


Πώς αντιδρά ο Βασάλος στην νέα σχέση της Βαλαβάνη





Ο νέος σύντροφος της δημοσιογράφου, είναι μάλιστα ο πρώην της άλλοτε κολλητής της φίλης, Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τον οποίο ήταν μαζί 4 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μόργκαν, έναν εντυπωσιακό ντράμερπου έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στο Nomads. Ο Γρηγόρης πέρα από ντράμερ αγαπά ιδιαίτερα και το σερφ κι από ότι φαίνεται το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την σανίδα του και την Ευρυδίκη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στον απόηχο όλων αυτών, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση, ωστόσο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και αμέσως μετά την γνωστοποίηση της εν λόγω είδησης, δύο φωτογραφίες του από το διάστημα που συμμετείχε στο Asia Express, το οποίο σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του.

«Mood», αρκέστηκε να γράψει στην λεζάντα της ανάρτησής του.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.