Ads Top

Ολυμπιακός: Με ποιους παίζει padel ο Μαρσέλο (vid)


Αναπάντεχος αγώνας για τον Μαρσέλο - Δείτε με ποιους έπαιξε padel ο σταρ του Ολυμπιακού...

Ο Βραζιλιάνος άσσος των γηπέδων Μαρσέλο είχε μια αναπάντεχη αναμέτρηση σε αγώνα padel με τους αδελφούς Μάρκεθ.

Για τον Μαρσέλο έχουν ειπωθεί και γραφτεί αμέτρητες λέξεις από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα. 




Ο Βραζιλιάνος άσσος του ποδοσφαίρου δυστυχώς δεν έχει δείξει ακόμα τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του στα ελληνικά γήπεδα καθώς είναι εκτός φόρμας και δεν έχει αποκτήσει την κατάλληλη φυσική κατάσταση για να πρωταγωνιστήσει.

Ο Μαρσέλο ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ισπανία τις προηγούμενες ημέρες για την μικρή προετοιμασία που είχε προγραμματίσει η ποδοσφαιρική ομάδα και εκεί βρήκε λίγο χρόνο να παίξει το αγαπημένο του padel. 

Το απίστευτο είναι ότι μπαίνοντας στο γήπεδο συνάντησε τους πιο απίθανους αντιπάλους που θα μπορούσε να βρει απέναντί του.

Ο Μάρκ Μάρκεθ και ο Άλεξ Μάρκεθ περίμεναν τον Βραζιλιάνο άσσο στο γήπεδο padel και τον προκάλεσαν σε ένα ματς. Τόσο οι αναβάτες του MotoGP όσο και ο Μαρσέλο ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι στο οποίο ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έδειξε ιδιαίτερες ικανότητες.



Ο Μαρσέλο δεν παρέλειψε να ρωτήσει τον Μάρκεθ πώς προχωράει η αποθεραπεία στο χέρι του, με τον Ισπανό αναβάτη να απαντάει με ικανοποίηση ότι όλα πηγαίνουν άψογα. Το 2023 ο Μαρκ Μάρκεθ θα αγωνιστεί με την Repsol Honda, ενώ ο Άλεξ Μάρκεθ μετακόμισε από την Honda στην Ducati και την ομάδα της Gresini Racing.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.