Ads Top

MasterChef Spoiler 21/12: Αυτός ο κανόνας αλλάζει τα πάντα στο παιχνίδι


Αλλάζουν όλα στο MasterChef - Η τεράστια αλλαγή που θα δούμε φέτος, τι ανακοινώθηκε..

Το Masterchef, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star είναι σχεδόν έτοιμος να βγει στον τηλεοπτικό αέρα για μία ακόμα χρονιά!




Μάλιστα, μόλις πριν λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας το εξαιρετικό και με πολύ χιούμορ τρέιλερ που ουσιαστικά δεν ασχολήθηκε με τον διαγωνισμό αλλά με τους κριτές… μπαμπάδες που καλούνται να τα βγάλουν πέρα με τις νέες και δύσκολες υποχρεώσεις τους!

Τι είναι όμως αυτό που αλλάζει ριζικά τον διαγωνισμό και θα τον κάνει να διαφέρει από όλες τις προηγούμενες σεζόν;

Όχι δεν θα είναι η επιστροφή του Άκη Πετρετζίκη σε ρόλο κριτή…



Ωστόσο, σήμερα (21/12) ο ένας εκ των κριτών, ο Πάνος Ιωαννίδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, Breakfast@Star, έδωσε ένα spoiler για τον διαγωνισμό που μάλλον θα… χαροποιήσει τους μελλοντικούς παίκτες!

Όπως είπε, η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα.



Επίσης ο σεφ κριτής δήλωσε ότι «Σε κάθε δοκιμασία δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν. Θα είμαστε το ίδιο αυστηροί με τις προηγούμενες χρονιές. Όταν μιλάμε για φαγητό, ότι λέμε το εννοούμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών».

Από την  άλλη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε: «Έχουμε πάρα πολύ δυνατές περιπτώσεις. Θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις φέτος, είναι εντελώς διαφορετικό.

Όλη αυτή η δομή που προϋπήρχε με τις δοκιμασίες κλπ, το πώς θα είναι και τι θα συμβαίνει σε κάθε δοκιμασία αλλάζει άρδην».

Κληθείς να σχολιάσει το τρέιλερ, ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε: «Κάθε χρόνο η ομάδα ξεπερνάει τον εαυτό της με το τρέιλερ. Το φετινό τρέιλερ είναι βγαλμένο από τη ζωή».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.