Ads Top

Maestro: Έσπασε τα... κοντέρ η τηλεθέαση στο χθεσινό 8/12 επεισόδιο


Ποιος Σασμός; Ο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σάρωσε σε τηλεθέαση και άφησε άφωνους του ανθρώπους του MEGA - Δείτε τι τηλεθέαση έκανε το χθεσινό 8/12 επεισόδιο

O Maestro έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση στις 13 Οκτωβρίου του 2022 και ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ο δημιουργός ανακοίνωσε τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς, με την Κλέλια Ανδριολάτου να μιλάει για τα γυρίσματα και που θα πραγματοποιηθούν.




Σεναριογράφος της σειράς είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο ίδιος από κοινού με τον Άκη Πολύζο, ενώ λόγω της επιτυχίας που έχει δει, η παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς και αποτελεί την πρώτη ελληνική απόπειρα τηλεοπτικής σειράς που εισβάλλει στην πλατφόρμα


Χαμός με το χθεσινό 8/12 επεισόδιο του Maestro στο MEGA





Όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 8/12 το επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό. Είχε απίστευτες ερμηνείας αφού ο καστ πλαισιώνουν καταξιωμένοι ηθοποιοί, ενώ αποτυπώθηκαν - όπως κάθε φορά άλλωστε - τα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να έχει η κάθε οικογένεια.

Τα σχόλια μάλιστα στο twitter πήραν και έδωσαν. Οι χρήστες σχολίασαν κάθε σκηνή του επεισοδίου με αποκορύφωμα το θάνατο του σκύλου του γιατρού.




 

Όσον αφορά την τηλεθέαση, για ακόμη μια φορά ο Maestro "έσκισε", κάνοντας σκόνη όλα τα νούμερα που έχει σημειώσει μέχρι και ο Σασμός στον ALPHA. 

Η σειρά του Mega βγήκε πρώτη στην prime time ζώνη κάνοντας 30,7% (τέταρτα 31.2 - 29.7 - 33.4 - 31.4 - 32.6 - 25.9), αφήνοντας πίσω του την δραματική σειρά που έκανε 27,2%.


Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 18,5
  • ΑΝΤ1: Η κληρονομιά του Μπορν 7,1
  • OPEN: Η δική μας οικογένεια 3,8
  • OPEN: Ναι σε όλα 3,5
  • ALPHA: Ο παράδεισος των κυριών 18,0
  • ALPHA: Σασμός 27,2
  • ΜΕGA: Η Γη της Ελιάς 20,4
  • MEGA: Meastro 30,7
  • ΕΡΤ: Χαιρέτα μου τον πλάτανο 4,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.