Ads Top

Maestro Επεισόδιο 1/12: To Τwitter βρήκε τον δολοφόνο του Χαράλαμπου


Τα σενάρια πήραν φωτιά αλλά το Twitter έχει την απάντηση.. Αυτός σκότωσε τον Χαράλαμπο..

Ήδη από τα πρώτα επεισόδια του Maestro, αποκαλύφθηκε πως ο Χαράλαμπος, ο κακοποιητικός σύζυγος της κυρίας Μαρίας, δολοφονείται, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό, ποιος πρωταγωνιστής βρίσκεται από αυτόν τον φόνο.




Η σειρά μας έχει δείξει αρχικά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να σέρνει το πτώμα του, ωστόσο σιγά σιγά όλο και περισσότερα άτομο από το νησί φαίνεται πως εμπλέκονται στην υπόθεση και βοηθάνε να ξεφορτωθεί ο Ορέστης το πτώμα.

Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο, «πρωταγωνιστής» ήταν ο ίδιος ο Χαράλαμπος ο οποίος ανέλαβε την αφήγηση και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και για τον κακοποιητικό πατέρα του, φέρνοντας δάκρυα στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, ο κόσμος περίμενε πώς και πώς να μάθει τι συνέβη με τον φόνο του και έτσι ξεκίνησαν οι μαντεψιές και τα σενάρια για τον πιθανό δολοφόνο.


Τα σχόλια του Twitter για τον φόνο του Χαράλαμπου στο Maestro






















Να υπενθυμίσουμε μάλιστα πως σε λίγες μέρες θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο.

Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, το Maestro στάθηκε επάξια στον ισχυρό ανταγωνισμό της βραδινής ζώνης και μάλιστα σημείωσε κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά νούμερα. Συγκεκριμένα, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κατάφερε και έκανε 24,5% στο δυναμικό κοινό!

Στο χθεσινό και 7ο λοιπόν επεισόδιο, ο Σπύρος και ο Αντώνης κανόνισαν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. Ο Ορέστης δεν μπόρεσε πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση ενώ η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.