Ads Top

Παραλίγο ατύχημα: Kαλώδιο κόντεψε να... αποκεφαλίσει Μέσι, Ντι Μαρία και άλλους στην οροφή του πούλμαν της Αργεντινής (vid)


Τι πήγε να γίνει.. Στο τσακ γλίτωσε ο Μέσι και οι συμπαίκτες του..

Μια αρκετά τρομακτική σκηνή ήρθε στην επιφάνεια από τις πρώτες στιγμές επιστροφής της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες με την κούπα του Μουντιάλ από το Κατάρ.




Σύσσωμη η ομάδα επιβιβάστηκε σε ανοιχτό πούλμαν για να κάνει περιοδεία στους δρόμους της πρωτεύουσας, όπου έχουν ξεχυθεί εκατομμύρια συμπατριώτες τους για να αποθεώσουν τους νέους παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο Νικολάς Οταμένδι, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ και ο Λεάντρο Παρέδες αποφάσισαν να καθίσουν σε ένα ύψωμα στο πίσω μέρος της οροφής του πούλμαν και παραλίγο να έχουμε ατύχημα.

Μια μάλλον απρόσεκτη κίνηση του οδηγού, που προφανώς δεν είχε συνειδητοποιήσει πού είχαν καθίσει οι πέντε αστέρες της «αλμπισελέστε», τους έφερε... αντιμέτωπους με ένα καλώδιο. 



Πριν τους... αποκεφαλίσει, ευτυχώς όλοι πρόλαβαν να σκύψουν εγκαίρως για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός που θα μπορούσε να ήταν σοβαρός.

Μοναδική απώλεια ήταν αυτή του καπέλου που φορούσε ο Λεάντρο Παρέδες. Ευτυχώς, γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο άσχημα.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.