Ads Top

J2US: Το Twitter υποκλίνεται στον τυφλό Παναγιώτη που τραγούδησε on stage - «Μόνο σεβασμός»


Μείναμε άφωνοι..  Μόνο σεβασμός.. Μεγαλείο ψυχής.. 

Στο live του Σαββάτου (17-12) παρακολουθήσαμε μια συγκλονιστική στιγμή, που μας συγκίνησε όλους, όταν ένα παιδί από το Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το νέο του τραγούδι. 

Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στο σημερινό live τους καινούργιους του φίλους, τους οποίους και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό με τον πιο υπέροχο τρόπο.




Στο live του J2US το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στο πλατό του σόου μερικά άτομα από το Κέντρο Αποκατάστασης Τυφλών, περιγράφοντας αρχικά όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, που συνέβη πριν από μερικές ημέρες. 

Ο παρουσιαστής βρέθηκε εκεί, για να παρουσιάσει την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και αισθάνθηκε πολύ οικεία με τα άτομα που γνώρισε, μιας και τον αγκάλιασαν με τον πιο ζεστό τρόπο.



Λίγο αργότερα, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στη σκηνή τον τυφλό Παναγιώτη, ο οποίος και ερμήνευσε το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο "Παράτησέ με". Οι χρήστες του Twitter δεν σταμάτησαν στιγμή να σχολιάζουν το πόσο ταλαντούχος είναι ο μικρός, ενώ τον "καταχειροκρότησαν" για το μεγαλείο ψυχής του!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ερμηνεία του:




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.