Ads Top

J2US Αποχώρηση 10/12: Ανατροπή! Η ανακοίνωση Κοκλώνη για διπλή αποχώρηση από το σόου


Ο Νίκος Κοκλώνης ξάφνιασε τηλεθεατές και παίκτες με την ανακοίνωση του.. Δείτε τι συνέβη στο J2US..

Άλλο ένα live του J2US ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει το ζευγάρι το οποίο αποχωρεί από το σόου.

Όλα τα ζευγάρια διαγωνίζονται σε δύο τραγούδια κάνοντας έτσι διπλή προετοιμασία για την εμφάνισή τους στη σκηνή του J2US, με τους κριτές πλέον να σχολιάζουν και την κάθε λεπτομέρεια, όσο το σόου φτάνει στον μεγάλο τελικό.




Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα ενώ στην τελευταία θέση ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Όπως πάντα, όμως, στο J2US το τηλεοπτικό κοινό έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για αυτό και ένα τέταρτο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα για αυτή την εβδομάδα. 



«Δεν το πιστεύω! Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή! Αγαπημένα μου ζευγάρια, σήμερα δεν θα φύγει κανένα ζευγάρι. Οι βαθμοί σας θα υπολογιστούν μαζί με την απόδοση σας για το επόμενο Σάββατο και οι ψήφοι του κοινού. Άρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διπλή αποχώρηση», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης, αφήνοντας άφωνους τους διαγωνιζόμενους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.