Ads Top

«Αν έλεγε κάποιος από το πάνελ κάτι τότε...» - Η αποκάλυψη Μαρίας Αντωνά για το «Happy Day»


Tι αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαρία Αντώνα, πώς πήγε στο Happy Day, για ποιο λόγο τα...άκουγε εκείνη..

Το πρωί της Παρασκευής (16/12) στην πρωινή εκπομπή του Happy Day προβλήθηκε ένα απόσπασματα από τη συνέντευξη της Μαρίας Αντωνά, στο After Dark της Κυριακής. 




Η γνωστή δημοσιογράφος που πρόσφατα ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος της με τος Άρη Σοϊλέδη μίλησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά για για την γνωριμία της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά αναφέρθηκε και στην εμπειρία της από το Happy Day.

Να υπενθυμίσουμε ότι βρίσκεται στην παρέα του Open σε καθημερινή βάση, στην πρωινή εκπομπή του «ποιος είναι πρωινιάτικα» μαζί την Μπέτυ Μαγγίρα που εκτιμά πολύ και το έχει πει και δημόσια.


Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για περιστατικό που βρισκόταν παρών



Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark» βρίσκεται η Μαρία Αντωνά το βράδυ της Κυριακής. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που της έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστεί στην τηλεόραση αλλά αναφέρθηκε και στην εμπειρία της από το Happy Day.



Μετά την συνάντηση της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, στα τότε MAD, που έκανε τα backstage η παρουσιάστρια του Alpha της πρότεινε να βρίσκεται πλάϊ της στην εκπομπή και η ίδια ένιωθε πάρα πολυ ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία να μπει στην τηλεόραση και στα "βαθιά" της πρωινής ζώνης.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Μετά το κόκκινο χαλί που κάναμε στο Madwalk και στα MAD VMA, που κάναμε τα backstage, με είδε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ήρθε το Happy Day. Κατευθείαν στα βαθιά, πολύ βαθιά» δηλώνει η Μαρία Αντωνά και προσθέτει: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Την ευχαριστώ για αυτή την ευκαιρία».

«Ο κουμπάρος μου τώρα ήταν από τους ανθρώπους που είχαν πει το ναι μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα και τη Σταματίνα και επέλεξαν εμένα από το δοκιμαστικό που είχαμε κάνει για να καθίσω στην καρέκλα της Φλορίντας», ανέφερε για τον Κώστα Φραγκολιά.



«Με τα χρόνια κατάλαβα την ευθύνη της συνθήκης και της παρουσίας του να είσαι εκεί. Κάποιες φορές στην αρχή που δεν ήξερα σχολίαζα και έπαιρνα κάτι κατεβατά… «γιατί το είπες αυτό;»… από τηλεοπτικά πρόσωπα. Αν κάποιος έλεγε κάτι βαρύ από το πάνελ, επειδή ήμουν ο εύκολος στόχος, ξέρεις…» σχολίασε η Μαρία Αντωνά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.