Ads Top

ΟΦΗ: H αρχηγική ομιλία Μαρινάκη: «Αυτοί νομίζουν ότι θα κάνουν πάρτι αλλά εμείς ήρθαμε να τους το χαλάσουμε!»


Ο ΟΦΗ δημοσίευσε την παρακάμερα από τον αγώνα στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ξεχωρίζει η ομιλία του αρχηγού Νίκου Μαρινάκη στα αποδυτήρια με την οποία εμψύχωσε τους συμπαίκτες του πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης (28/12) στην Λεωφόρο για την 15η αγωνιστική της Super League ηταν εξ ορισμού δύσκολη για τον ΟΦΗ αφού ήταν εκτός έδρας απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και από το 11ο λεπτό έγινε ακόμα δυσκολότερη με την αποβολή του Γιοχού με απευθείας κόκκινη κάρτα.




Παρόλα αυτά η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας όχι μόνο άντεξε παίζοντας με ψυχή αλλά άγγιξε και το τρίποντο, με τον Λάρσον να βάζει μπροστά στο σκορ τους Κρητικούς στο 59' και να χρειάζεται ένα γκολ του Ιωαννίδη στο 90+7' για να γραφτεί το 1-1 και να αποτραπεί το πράσινο κάζο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) ο ΟΦΗ δημοσίευσε video μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Youtube με την παρακάμερα από το ματς, όπου πέρα από την άφιξη της αποστολής στην Λεωφόρο, έδωσε στη δημοσιότητα και την παθιασμένη ομιλία του Νίκου Μαρινάκη στα αποδυτήρια λίγο πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συμπαίκτες του.

"Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί παιδιά. Σε δύο ώρες από τώρα θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς.



Αυτοί νομίζουν πως θα κάνουν πάρτι αλλά ήρθαμε να τους το χαλάσουμε εμείς. Να έχουμε πίστη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα τα καταφέρουμε σήμερα. Πάμε ΟΦΗ", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 29χρονου δεξιού μπακ.



ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.