Ads Top

Τεράστια κουζίνα, σαλόνι όνειρο: Σπάνια πλάνα από το «παλάτι» της Έλλης Κοκκίνου στη Γλυφάδα


Ένα από τα πιο όμορφα και cozy σπίτια στην ελληνική showbiz διαθέτει η Έλλη Κοκκίνου..

Η Έλλη Κοκκίνου μοιράστηκε μαζί μας μερικές φωτογραφίες από διάφορα σημεία του σπιτιού της.




Η Έλλη Κοκκίνου είναι μια από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη καριέρα στο τραγούδι. Η ίδια μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο με την ομορφιά της, όσο και τον τρυφερό χαρακτήρα της.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Σε μερικά από αυτά τα στιγμιότυπα, η Έλλη Κοκκίνου μας έχει δείξει ορισμένες γωνιές του σπιτιού της, το οποίο είναι μοντέρνο και cozy. Η τραγουδίστρια, έχει επιλέξει ουδέτερες αποχρώσεις με το γκρι και το μπεζ να κυριαρχούν, ενώ η κουζίνα εντυπωσιάζει.



Το σαλόνι διαθέτει τεράστιες τζαμαρίες, έναν άνετο καναπέ στο οποίο η Έλλη Κοκκίνου χαλαρώνει με καλή παρέα και είναι γεμάτο μαξιλάρες και ριχτάρια. Το τραπεζάκι σε λευκό, η μοκέτα σε γκρι και πινελιές μαύρου, ενώ φυσικά το σκούρο κρεμ χρώμα στους τοίχους χαρίζει την απαραίτητη αρμονία.

Η τραπεζαρία διαθέτει ένα μεγάλο τραπέζι με άνετες μπεζ καρέκλες, ενώ την παράσταση κλέβει η κουζίνα, η οποία είναι σε γκρι, με πολύ ιδιαίτερο πλακάκι και κεραμική κουζίνα εντοιχιζόμενη.

Η βεράντα της είναι και αυτή σε γήινους τόνους, και το σαλόνι κήπου από μπαμπού φανερώνει ότι η Έλλη Κοκκίνου έχει γούστο.

Δείτε το σπίτι της:












Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.