Ads Top

Παγιδευμένοι Επόμενα Επεισόδια: Αιματοχυσία στα νέα επεισόδια - «Ο σφυγμός του είναι πολύ αδύναμος»


Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» - Πότε επιστρέφουν με νέα επεισόδια, όλα όσα θα γίνουν..

Η αστυνομική δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, επιστρέφει στις οθόνες μας (δείτε εδώ πότε) και το TiVi Σίριαλ έχει όλες τις καταιγιστικές των νέων επεισοδίων.




Αίμα στα νέα επεισόδια των Παγιδευμένων

Το σχέδιο του Αγγελου να εκδικηθεί τους πάντες προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Αννα και ο Δημήτρης έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Εκείνος όμως της αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του είναι υπεύθυνος που ο δικός της πατέρας μπήκε άδικα στη φυλακή κι ότι και ο ίδιος το έμαθε πρόσφατα. Η Αννα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Αποφασίζει να κρατήσει απόσταση από εκείνον, κάτι που αποδεικνύεται επώδυνο και για τους δύο. Στο μεταξύ μέσα στα θύματα των απειλών είναι και η Λίνα, η ανιψιά της Αννας που έχει πάρει αναβολικά κι έχει κερδίσει τον αγώνα κολύμβησης. Σώζεται την τελευταία στιγμή.

Η Κατερίνα με τη σειρά της, μη μπορώντας να περιμένει τον Αγγελο να πραγματοποιήσει τις απειλές του, πηγαίνει να τον δει στη φυλακή. Ομως εκείνος είναι αναίσθητος στο κρεβάτι. Λίγο νωρίτερα έχει ξεφυλλίσει ένα νομικό βιβλίο. «Ο σφυγμός του είναι πολύ αδύναμος. Φωνάξτε ασθενοφόρο», φωνάζει ο φύλακας και τον παίρνουν με το φορείο. Ολοι ενημερώνονται και τρέχουν στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης συναντά την Αννα. «Κάτι έγινε. Δεν είναι φυσιολογικό. Στις 6 το απόγευμα λήγει η διορία που μας έχει δώσει και μία ώρα πριν τη λήξη της είναι σε αυτή την κατάσταση», της λέει. Στο μεταξύ η Υβόννη κλαίει απαρηγόρητη για τον γιο της. Το πόρισμα των γιατρών βγαίνει. Πλέον είναι βέβαιο ότι κάποιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Αγγελο μέσα στη φυλακή δηλητηριάζοντάς τον.



Ο Αγγελος συνεχίζει να νοσηλεύεται. Εχει διαφύγει τον κίνδυνο και ζητάει να δει τον πατέρα του. «Κάποιος προσπάθησε να με σκοτώσει. Σώθηκα, αλλά αν ξαναπροσπαθεί; Είπες ότι θα με σώσεις. Κάνε κάτι», του λέει τρομαγμένος. Ο Αλέκος του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει να αποδράσει.

Την επόμενη ημέρα ο Αγγελος συνοδεύεται από τους αστυνομικούς. Εχει ένα ειρωνικό ύφος και σφυρίζει έναν σκοπό που κεντρίζει το ενδιαφέρον της Αννας που περνάει από εκεί. Του βγάζουν τις χειροπέδες και μπαίνει στο μπάνιο. Η Αννα θυμάται ότι αυτόν τον σκοπό σφύριζε όταν οι δυο τους έκαναν κοπάνα μια μέρα από τη σχολή για να πάνε εκδρομή. «Θα το σκάσει», μονολογεί. Η Αννα πάει τρέχοντας στο πάρκινγκ του νοσοκομείου όπου βλέπει το αυτοκίνητο. Μπαίνει μέσα και κρύβεται στο πίσω κάθισμα. Μετά από λίγο ο Αγγελος, που έχει καταφέρει να αποδράσει, φεύγει με το αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα στην εισαγγελία ο Σταύρος και ο Δημήτρης συζητούν για το ποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον Αγγελο. Ο Δημήτρης έχει μια υποψία: «Αν το έκανε ο ίδιος για να βγει από τη φυλακή και όλο αυτό είναι ένα σχέδιο απόδρασης;». Οι δύο άντρες στιγμιαία τρέχουν να βρουν τον Ανδρέα για να στείλει τους άντρες του στο νοσοκομείο προκειμένου να αποτρέψουν την απόδραση. Είναι όμως αργά.

Είναι νύχτα. Η Αννα βρίσκεται λιπόθυμη σε ένα δάσος. Δείχνει να μην ξέρει πού είναι και γιατί. Είναι χτυπημένη και κρατά ένα όπλο. Τρομαγμένη το πετάει κάτω. Πάει να φύγει και σκοντάφτει πάνω σε κάτι. Συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται μπροστά στο πτώμα του Αγγελου που είναι νεκρός.



Η κοπέλα είναι σε σοκ. Βγαίνει σε ένα δρομάκι κι εκεί συναντάει ένα ζευγάρι που κάνει τζόκινγκ. «Τι σας συνέβη; Είχατε ατύχημα;», τη ρωτούν. Η Αννα φεύγει σχεδόν τρέχοντας. Η αστυνομία δέχεται κλήση για μια γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ειδοποιούν τον Δημήτρη που κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία. Τη βρίσκει αλλά εκείνη δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Την πάει στο νοσοκομείο ενώ ο Σταύρος μένει να ερευνήσει τον τόπο του εγκλήματος καθώς βρίσκουν το πτώμα του Αγγελου.

Η Αννα εξετάζεται εξονυχιστικά και της δίνουν ηρεμιστικό να κοιμηθεί. Ο Δημήτρης είναι πάντα δίπλα της. Οταν ξυπνάει του λέει με δυσκολία: «Δεν θυμάμαι τίποτα», και πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

Την ίδια ώρα βγαίνουν τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο όπλο. Είναι της Αννας. Ο Ανδρέας πηγαίνει συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης ζητεί εξηγήσεις. «Δεν είναι καλά τα νέα. Θα συλλάβω την Αννα ως ύποπτη για τον φόνο του Αγγελου. Είναι εντολή του εισαγγελέα», του απαντάει. Εκείνος είναι σε αναμμένα κάρβουνα. Δεν τον χωράει ο τόπος. Πλέον για εκείνον δεν έχει τίποτα σημασία παρά η Αννα. Για να μπορεί να κάνει τις έρευνές του χωρίς εμπόδια, καθώς ως σύζυγος της φερόμενης ως δράστη πρέπει να απομακρυνθεί, παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.