Ads Top

«Η καλοκαιρινή συμφωνία Μαρινάκη με Σκάρπα!»


Πώς κατέληξε στη Νότιγχαμ ο Γκουστάβο Σκάρπα παρά την αρχική συμφωνία του καλοκαιριού - Τι συνέβη, ποια ήταν η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο Γκουστάβο Σκάρπα είναι κεντρικό πρόσωπο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες ημέρες, καθώς παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν από το καλοκαίρι ότι τον Γενάρη θα φορούσε τα ερυθρόλευκά, Βραζιλιάνος άσος δεν θα έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί.




Αφενός και ο ίδιος ο παίκτης έχει όνειρο για να παίξει στη Αγγλία (το έχει δηλώσει, δημόσια, σε συνεντεύξεις, το τελευταίο διάστημα), αφετέρου δεν υπάρχει χώρος στην 11άδα του Ολυμπιακό για τον Σκάρπα!



Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό να το υποστηρίζει κάποιος αυτό για έναν παίκτη με την ποιότητα του Βραζιλιάνου, αλλά είναι η αλήθεια. Γιατί ο λόγος που δεν θα έρθει ο Σκάρπα, είναι οι μεταγραφές των Χάμες και Μπιέλ κυρίως. Όταν υπήρχε η επαφή και συμφωνία με το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη το περασμένο καλοκαίρι, στην ομάδα δεν υπήρχαν οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες και κυρίως ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, που δεν γίνεται να βγει από την 11άδα. Αφού όμως η διοίκηση έφερε τους δύο top κλάσης παίκτης, τα δεδομένα άλλαξαν.



Τώρα που έχει επιστρέψει και ο Κώστας Φορτούνης (και δεν αποκλείεται να συνυπάρχει με τον Χάμες στην 11άδα) και ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εξτρέμ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Σκάρπα. Κάπως έτσι κατέληξε στην Αγγλία και στη Νότιγχαμ, όπου θα μείνει σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.