Ads Top

«Τα έχωσε» σε Έλληνα παίκτη ο Μίτσελ στην προετοιμασία!»


Δείτε για ποιο λόγο και σε ποιον έριξε...εξάψαλμο ο Μίτσελ μετά το φιλικό του Ολυμπιακού - Δείγμα του πόσο τον πιστεύει και τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της χρονιάς..

Ποιος έρχεται και πέφτει στα βαθιά και η μεγάλη ανατροπή με "τελειωμένο". Ο Ισπανός προπονητής έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και σε ποιους ποδοσφαιριστές θα ποντάρει για τη μεγάλη... επιστροφή στο πρωτάθλημα. Οι απαιτήσεις πάντως είναι πολύ υψηλές για όλους.




Είναι πραγματικά αξιοσημείωτη η περίπτωση του Θανάση Ανδρούτσου στον Ολυμπιακό. Μιλάμε για παίκτη που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα το 2015 και έχει βρεθεί πολλές φορές στην πόρτα της εξόδου, όμως πάντα καταφέρνει να γυρίζει την κατάσταση υπέρ του και να παραμένει στην ομάδα.

Αυτό συνέβη με τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αρχικά δεν τον υπολόγιζε, στη συνέχεια του έδωσε ευκαιρίες και αργότερα τον... ξαναπάρκαρε μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ο Ανδρούτσος έμεινε στον Ολυμπιακό ακόμα και μετά την άφιξη του Κάρλος Κορμπεράν παρά το γεγονός ότι δεν υπολογιζόταν αγωνιστικά, για να ακολουθήσει ο Μίτσελ, ο οποίος επανέφερε τον Έλληνα διεθνή στην ομάδα!



Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ανδρούτσος αξίζει συγχαρητήρια για το πείσμα και την επιμονή του, αφού δεν είναι μικρό πράγμα για οποιονδήποτε παίκτη να μην πτοείται από τις αναποδιές και να ξαναφέρνει τον εαυτό του σε πλεονεκτική θέση μέσω της σκληρής δουλειάς του.

Ο Μίτσελ είδε τον Βρσάλικο να μην προσαρμόζεται ποτέ στον Ολυμπιακό, έπαψε να υπολογίζει τον Άβιλα και πείσθηκε από τη διάθεση του Ανδρούτσου, στον οποίο μάλιστα ποντάρει πολλά για τη συνέχεια της σεζόν. Ναι μεν έρχεται ο Ροντινέι για να πάρει θέση βασικού στα δεξιά της άμυνας, αλλά ο Έλληνας άσος θα είναι το back up του.

Ακόμα και... η κατσάδα από τον Μίτσελ μετά το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης αποδεικνύει ότι ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πολλά από τον Ανδρούτσο. Ο διεθνής μπακ δεν τα πήγε καθόλου καλά στο ματς με τους Βέλγους και -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Μίτσελ δεν δίστασε να του τα "χώσει" μετά το παιχνίδι.



Είναι στο χέρι του Θανάση Ανδρούτσου να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα στη συνέχεια και να δικαιώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Άλλωστε ελάχιστοι παίκτες μπορούν να υπερηφανεύονται ότι έχουν πάρει τόσες ευκαιρίες σε μία ομάδα με τις τεράστιες απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.