Ads Top

«Δεν είμαι σαν τη γυναίκα μου...» - Η αποκάλυψη Δημήτρη Αλεξάνδρου για το σύμφωνο συμβίωσης με Ιωάννα Τούνη


Πότε θα γίνει ο γάμος, πότε πήγαν για το σύμφωνο συμβίωσης - Τι επέλεξε να φορέσει

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη στιγμή που η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως εκείνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.




Ο παρουσιαστής είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν από μερικούς μήνες, όταν οι δυο τους βρέθηκαν σε ταξίδι στην Ιταλία, ωστόσο αποφάσισαν να υπογράψουν τώρα το σύμφωνο, λίγο πριν γεννηθεί το παιδί προκειμένου να μην χρειαστεί αργότερα να κάνουν τις διαδικασίες για την αναγνώρισή του.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer στην ανάρτησή της, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό!».



Τα σχόλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το σύμφωνο συμβίωσης με την Ιωάννα Τούνη

Το πρωί του Σαββάτου (10/12), η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι θέλησε να ευχηθεί στον συνεργάτη της και να τον ρωτήσει λεπτομέρειες. «Παιδιά, πρέπει να ευχηθούμε στον Δημήτρη, έτσι δεν είναι;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Μας έκανε το τραπέζι μετά τον γάμο. Μας έφερε τυροπιτάκια», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αντέδρασε.

«Σαν οικογένειά μου που είστε, πείτε, πρώτα εσάς πήρα να το πω, όχι σαν τη γυναίκα μου που ρωτάει αν παντρεύτηκε», είπε ο παρουσιαστής, με την Ελένη Βουλγαράκη να φωνάζει: «Ιωάννα ακούς; Σε είπε γυναίκα του».

Όταν οι συνεργάτες του τον ρώτησαν πότε με το καλό ο γάμος, για να ξέρουν να ραφτούν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εξήγησε πως ο γάμος μπορεί να γίνει και το καλοκαίρι, ωστόσο οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν τον σύμφωνο ούτως ώστε όταν γεννηθεί το μωρό να έχει το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου.



«Αυτό ήταν για το τυπικό πριν τον ερχομό του παιδιού. Περιμένουμε τα ωραία να ραφτούμε. Θα μας καλέσεις εκεί. Θα σε δώσουμε. Μεγάλο φιλί στην Ιωάννα», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.