Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Αυτή η γυναίκα πεθαίνει


Όχι δεν είναι η γιαγιά Ρηνιώ - Αγαπημένο πρόσωπο όλου του χωριού χάνει τη ζωή της..

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Σασμός, που έχει «ξετρελάνει» και φέτος το τηλεοπτικό κοινό.




Η σειρά του Alpha «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση παραμένοντας στην κορυφή.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτή πεθαίνει – Τέλος για αγαπημένο πρόσωπο της Άνω Ποριάς

Ο πόλεμος ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες είναι ασταμάτητος. Ωστόσο, ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός έρχεται να βυθίσει στο πένθος την Άνω Ποριά. 

Η Φιλιώ, η γιαγιά της Τζένης, αφήνει την τελευταία της πνοή και όλοι τους είναι καταρρακωμένοι. Όλοι, στρέφονται προς τη Τζένη που τη στηρίζουν αφού έχει μείνει μόνη της.

Η κηδεία της ενώνει ολόκληρο το χωριό για πρώτη φορά μετά από καιρό. Ωστόσο, τίποτα δεν μοιάζει ικανό να λύσει τις διαφορές ανάμεσα στην Αργυρώ και στον Σταύρο, με τον τελευταία να είναι αποφασισμένος να την εκδικηθεί, ενώ βλέπει πως της παίρνει το παιδί για να μείνει μαζί του και καταρρακώνεται.



Ο Παύλος μαθαίνει τι έχει συμβεί και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα με το παιδί, χωρίς αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα προσπαθεί να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό και να της πει ποιος είναι ο δότης που της χάρισε ξανά ζωή, όμως τελικά δεν βρίσκει το θάρρος αφού όλα θα αλλάξουν. 

Ωστόσο, δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό, αφού η Βασιλική μη μπορώντας να τη βλέπει να υποφέρει, της αποκαλύπτει πως ο Αστέρης της έδωσε το νεφρό του και ζήτησε από όλους να το κρατήσουν κρυφό.

Απόσπασμα από το επεισόδιο της Πέμπτης





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.