Ads Top

Βρέθηκαν μαζί: Η συνάντηση Κατερίνας Καινούργιου - Φίλιππου Τσαγκρίδη στην Θεσσαλονίκη


Δείτε τι συνέβη στην Θεσσαλονίκη - Η διήμερη απόδραση για την Κατερίνα Καινούργιου και η συνάντηση με τον πρώην σύντροφο της

Κι ενώ γνωρίζουμε με σιγουριά πως η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου, μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει ξαναφτιάξει την ζωή της με τον Βαγγέλη Ροδόπουλο το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με τον πρώην σύντροφό της!


Η Κατερίνα Καινούργιου, το πάρτι και το Φίλιππος



Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες μου, η Κατερίνα Καινούργιου διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο Monasty. 

Το MonAsty, Thessaloniki, Autograph Collection βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και διαθέτει εστιατόριο, εποχική εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο και μπαρ.



Το βράδυ του Σαββάτου παρευρέθηκε σε ένα κάλεσμα όπου έδωσαν το παρόν διάφορα διάσημα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη. 

Παρουσιάστρια του ALPHA καθόταν στο τραπέζι της Μαρίνας Βερνίκου και λίγο πιο μακριά της βρισκόταν το τραπέζι του πρώην συντρόφου της Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Σύμφωνα με την πηγή μου ήταν εκεί, μαζί του όλο το βράδυ και φαινόταν να περνάει αρκετά καλά. Είναι ολοφάνερο - κι από την πρόσφατη αναφορά που έκανε στην εκπομπή της για τη νέα σχέση του Φίλιππου - πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι φουλ ακομπλεξάριστη και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον άνθρωπο που πέρασαν μαζί κοντά τρία χρόνια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.