Ads Top

Η τάση για τα φετινά Χριστούγεννα: Ο λόγος που το μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου ξετρέλανε όλες τις γυναίκες


Όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν το μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου για τις φετινές γιορτές..

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina «ψηφίζει» κόκκινο στα νύχια για τις γιορτές και μας δίνει το nail inspo που χρειαζόμαστε για το τελευταίο ραντεβού με τη μανικιουρίστ μας πριν τα Χριστούγεννα.




Η Κατερίνα Καινούργιου – εκτός από fashion lover- είναι και μια γυναίκα που αγαπά τον κόσμο της ομορφιάς. Γι’ αυτό και δεν θα τη δεις ποτέ απεριποίητη. Ακολουθεί πάντα τις τάσεις- όσες βέβαια την αντιπροσωπεύουν-, έχει κάθε φορά κομψό χτένισμα και μακιγιάζ, ενώ από τον… beauty χάρτη της δεν λείπουν ποτέ τα chic nail art.




Έτσι, λοιπόν, μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, η παρουσιάστρια του ALPHA αποφάσισε να κάνει το πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο Xmas mani. Φυσικά, με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα.


Το κόκκινο μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου



Μέσα στο Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Καινούργιου επισκέφθηκε τη nail artist της για να κάνει το μανικιούρ των Χριστουγέννων. Και ως λάτρης των κλασικών τάσεων, η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina επέλεξε το κόκκινο που κυριαρχεί στις γιορτές, αλλά σε μια πιο updated εκδοχή.




Για να καταλάβεις, η Κατερίνα δεν επέλεξε ένα total red μανικιούρ. Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η 37χρονη έκανε γαλλικό μανικιούρ με γαλακτερή βάση και κόκκινη γραμμή σε μερικά νύχια, σε άλλα επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία, ενώ στον παράμεσο προτίμησε ένα σχέδιο με κόκκινες, καμπύλες ρίγες, το οποίο θυμίζει γλειφιτζούρι.

Όσο για το σχήμα, η Κατερίνα Καινούργιου διατήρησε αυτό που τόσο καιρό έχει αγαπήσει: ένα αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών, που δεν είναι ούτε πολύ κοντό, ούτε πολύ μακρύ. Είναι super chic και κολακεύει τα δάχτυλά της, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.