Ads Top

«Ζητώ συγνώμη αλλά προέχει...» - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση Σταυρούλας Χρυσαειδή μετά το διαζύγιο της


Δείτε που διασκέδασε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μαζί με πρώην παίκτες Survivor - Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση της μετά τον χωρισμό της

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς μετά από τρεις μήνες γάμου χώρισαν και η πρώην παίκτρια του survιvor έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της! 




Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο και τρεις μήνες μετά αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους!

Το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τρβυζάς χωρίζουν έπειτα από τρεις μήνες γάμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήδη έχει φύγει από το σπίτι όπου έμεναν μαζί. Η τελευταία φορά που τους είχαμε δει μαζί ήταν στα γενέθλια του Παναγιώτη Τριβυζά στις 27 Νοεμβρίου, ενώ η πρώην παίκτρια του Survivor γιόρτασε τα δικά της γενέθλια χωρίς εκείνον.





Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ξεκαθάρισε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Το ότι χωρίσαμε, δεν έχει να κάνει με τη συμμετοχή της στο All Star Survivor».

Η Σταυρούλα βρέθηκε στο Opening του "Miss Migue" και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ!



Τα πρώτα λόγια της μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη είναι: «Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου. Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια”!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.