Ads Top

«Βόμβα» με Κουλιεράκη στον ΠΑΟΚ!


Δείτε τι αποκαλύπτουν στο εξωτερικό - Ποια ομάδα ρώτησε για τον Κουλιεράκη, πόσα εκατομμύρια ζητάει ο ΠΑΟΚ για να πει το «ναι»

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, η Φενερμπαχτσέ ρώτησε τον ΠΑΟΚ για τον 18χρονο σέντερ μπακ και ο Δικέφαλος του Βορρά ζήτησε 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.




Στο στόχαστρο της Φενερμπαχτσέ φαίνεται πως βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης (22/12) υπήρξε δημοσίευμα στη γειτονική χώρα, σύμφωνα με το οποίο η Φενερμπαχτσέ «χτύπησε» την πόρτα του Δικεφάλου του Βορρά και ρώτησε λεπτομέρειες για τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό.

Όπως αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στο Twitter, η Φενερμπαχτσέ ρώτησε τον ΠΑΟΚ εάν πωλείται ο νεαρός σέντερ μπακ, αλλά και για την τιμή με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα έμπαινε σε διαπραγματεύσεις για την πώλησή του.



Ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου μάλιστα σε δεύτερη ανάρτησή του τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε 10 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον νεαρό άσο, με την Φενερμπαχτσέ από την πλευρά της να είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι 4 εκατ. ευρώ για τον 18χρονο, ο οποίος φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι γέννημα-θρέμμα του ΠΑΟΚ, καθώς προέρχεται από την ακαδημία του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Τούρκου:






ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.