Ads Top

Δύσκολες στιγμές για την Άρτεμις Αστεριάδη - Στο νοσοκομείο με το νεογέννητο αγοράκι της


Τι συνέβη - Στιγμές αγωνίας για την Άρτεμις Αστεριάδη, βρίσκεται στο νοσοκομείο με τον νεογέννητο γιο της..

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Άρτεμις Αστεριάδη με τον νεογέννητο γιο της.

Ο μικρός έχει βρογχιολίτιδα και για αυτό νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου και φυσικά η μαμά του δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του.




Η ίδια η Άρτεμις Αστεριάδη έκανε γνωστή την είδηση δημοσιεύοντας δύο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν μου έλειψε καθόλου το νοσοκομείο, αλλά πάλι εδώ. Ήρθαμε στην παιδιατρική, γιατί το μωρό έχει βρογχιολίτιδα»!

Και έστειλε και το μήνυμα της ότι ο μικρός της είναι χάλια και γίνεται ένας χαμός με τα παιδιά στα νοσοκομείο και τόνισε να προσέχουν πολύ οι γονείς τα παιδιά τους αυτό το διάστημα!






Να σας θυμίσουμε ότι η Άρτεμις Αστεριάδη ταλαιπωρήθηκε πολύ στην δεύτερη εγκυμοσύνη της και μάλιστα χρειάστηκε ακόμα και να νοσηλευτεί στον όγδοο μήνα, μιας και κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της κύησης.



Όλα πήγαν καλά και η Άρτεμις Αστεριάδη επέστρεψε στο σπίτι με το μωράκι της, μια εβδομάδα μετά τη γέννησή του.

Μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram μας έδειξε μερικές selfie με τον νεογέννητο γιο της, που ήδη της έχει κλέψει την καρδιά! 

"Επιτέλους τον πήρα στην αγκαλιά μου και ηρέμησε η ψυχή μου καλώς μας ήρθες μικρό μου θαυματάκι 🤍#myboy#mom#family#happy#moment#mamasboy💙" είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της!

Εμείς να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στο παιδάκι της!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.