Ads Top

Άλλαζουν όλα στο «Γεια Σου» - Τα δύο νέα πρόσωπα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου


Μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή - Ποιος αποχωρεί, ποια δύο πρόσωπα εντάσσονται στο πάνελ της Μαρίας Μπακοδήμου..

Η επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου με δική της εκπομπή ήταν κάτι, που συζητιόταν από το καλοκαίρι και έτσι ήρθε το Γειά σου στον ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια να παίρνει ξανά τη θέση, που συνήθιζε να έχει.




Οι αλλαγές συνέβησαν από πολύ νωρίς για το πάνελ, με τη Μαρία να χάνει κάποιους συνεργάτες της από την αρχή της σεζόν αντικαθιστώντας τους με άλλους. Λίγο πριν από την παύση όμως, εν όψει των Χριστουγέννων η Μπακοδήμου έκανε μερικές ακόμα αποκαλύψεις.

«Καταλαβαίνετε ότι τελειώσαμε για φέτος; Από τον Σεπτέμβρη εδώ πέρασε κιόλας αυτή η χρονιά και ξεκινάμε ξανά στις 7 Ιανουαρίου με εκπλήξεις όμως.



Βασική έκπληξη θα είναι η νέα μας ώρα, από τις 12:00-14:00 το Σαββατοκύριακο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη Μαριλού Ρεπαπή και να της κάνω μια αγκαλιά, που ήταν μαζί μας μέχρι τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω τη Χριστιάνα Μπαξεβάνη πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα ζήσαμε μαζί. Χριστιάνα μου, σου εύχομαι καλό δρόμο, όλα τα καλά να σου ‘ρθουν μπροστά σου. Και να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά εδώ, τους συνεργάτες μου», η Μαρία Μπακοδήμου.


Τα πιθανά πρόσωπα που θα πλαισιώσου το ''Γειά σου'' από τη νέα σεζόν



Όλα πλέον δείχνουν, πως η ομάδα δοκιμάζεται και έχει αποφασίσει να βάζει και να βγάζει πρόσωπα, αλλάζοντας μάλιστα και ώρα με απώτερο σκοπό να ανέβει σε δημοτικότητα το πρόγραμμα.



Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, όπως αναλυτικά ανέφερε το Mega Καλημέρα την Τετάρτη 21/10 τονίζουν πως βρίσκονται σε φάση δοκιμαστικού για να ενισχύσουν την εκπομπή ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νάνσυ Παραδεισανού κάτι, που αν ευδοκιμήσει θα φανεί από το 2023.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.