Ads Top

«Βόμβα» με Κριστιάνο Ρονάλντο!


Μια είδηση που θα συζητηθεί.. Δείτε με ποια ομάδα προπονήθηκε..

Επιστροφή στη Μαδρίτη και τις εγκαταστάσεις της Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος προπονήθηκε στο «Valdebebas» και έδωσε νέα πνοή στα μεταγραφικά σενάρια...




Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει αβέβαιο μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ομάδες από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία να προσπαθούν να τον δελεάσουν μέσω πλουσιοπάροχων προσφορών.

Κύριο μέλημα ωστόσο του Πορτογάλου είναι να παραμείνει στην Ευρώπη και να βρει σύλλογο που αγωνίζεται στο Champions League προκειμένου να συνεχίσει να γιγαντώνει τον μύθο του.



Και για να μείνει... φρέσκος μέχρι να καταφτάσει μια τέτοια προσφορά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην αγαπημένη του Μαδρίτη και ζήτησε άδεια από τη Ρεάλ για να προπονηθεί στις εγκαταστάσεις της στο «Valdebebas».

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, η Ρεάλ τελικά ενέκρινε το αίτημα του Κριστιάνο, ο οποίος βέβαια σήμερα (14/12) προπονήθηκε ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα σε διαφορετικό γήπεδο.

Φυσικά η παρουσία και μόνο του 37χρονου σούπερσταρ στις εγκαταστάσεις της Βασίλισσας έδωσε νέα πνοή στις μεταγραφικές φήμες που κάνουν λόγο για ιστορική επανασύνδεση, αν και ένα τέτοιο σενάριο προς το παρών δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.