Ads Top

Κίνδυνος για «λουκέτο» στο ελληνικό μπάσκετ!


Τι έχει συμβεί - Ποιοι βάζουν «λουκέτο» στο ελληνικό μπάσκετ το Σαββατοκύριακο, «στον αέρα» όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής..

Οι σύνδεσμοι των κριτών του μπάσκετ εναντιώνονται στην απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη και δεν θα συμμετέχουν στα παιχνίδια όλων των κατηγοριών από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου.




Σοβαρός κίνδυνος προκύπτει να μην υπάρξει ίχνος αθλητικής δράσης στο μπάσκετ σε όλες τις κατηγορίες. Από την Basket League μέχρι το χαμηλότερο πρωτάθλημα. 

Οι Σύνδεσμοι Κριτών όλης της Ελλάδας (αναμένεται αυτός της Θεσσαλονίκης όπου έχει την Πέμπτη ΓΣ) αποφάσισαν να εναντιωθούν στην πρόσφατη απόφαση της ΓΓΑ και του Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Υφυπουργός δεν αναγνωρίζει τους συνδέσμους των κριτών (τους ανθρώπους της γραμματείας των παιχνιδιών) ως αθλητικό φορέα και θεωρεί πως δεν υπάρχουν. Η πλευρά των κριτών ισχυρίζεται πως με τον ίδιο Νόμο (27/25/1999) από το 2000 οι περισσότεροι σύνδεσμοι έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση.



Η απόφασή τους να μην συμμετέχουν στα παιχνίδια μπάσκετ από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου θεωρείται ως «πειθαρχούμε απλά στην απόφαση του κ. Αυγενάκη και αφού δεν μας θεωρεί αθλητικό φορέα, δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αθλητικές δράσεις».

Όπως γίνεται κατανοητό δεν μπορούν να διεξαχθούν αγώνες μπάσκετ χωρίς την γραμματεία. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από τους αρμόδιους φορείς μέχρι τότε.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.