Ads Top

Δούκισσα Νομικού | Η Δούκισσα αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο αποχώρησης από το Πρωινό - «Έγινε κάτι που...»


Η Δούκισσα Νομικού σπάει την σιώπη της για πρώτη φορά για τον λόγο αποχώρησης της από το Πρωινό του ΑΝΤ1...

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», με αυτά τα λόγια το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την ξανθιά παρουσιάστρια.




Έμεινε στον αέρα του Πρωινού και στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα μόνο για περίπου 3 εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια μετά την αποχώρηση της έγιναν πολλές συζητήσεις μέχρι να πάρει την θέση της η Μαρία Κορινθίου και το twitter να πάρει "φωτιά".

Όπως είχε αποκαλυφθεί στον αέρα του Super Κατερίνα, ο παρουσιαστής δεν ήθελε να συμπαρουσιάζει με την Δούκισσα όχι όμως επειδή δεν την συμπαθούσε. Την επέβαλε ο σταθμός γιατί έψαχνε μία μαμά με καλό προφίλ για τα εμπορικά.


Η ανακοίνωση του Λιάγκα στο τέλος και η αποκάλυψη της Δούκισσας μήνες μετά





«Όπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δε θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά για τη μικρή έστω συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα.

Από ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1. Οπότε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, το αξίζει. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και την εκπομπή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είχε ανακοινώσει ο Λιάγκας μετά την αποχώρηση της.

Μήνες μετά λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της αποχώρηση της.

«Σίγουρα για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ‘θελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω» δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.



«Δεν το ‘χω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου» ξεκαθάρισε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.