Ads Top

Έντονες αποδοκιμασίες προς όλους: Το σύνθημα οπαδών Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ!


Τι φώναζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ..

Η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό προκάλεσε νέο… κύκλο αποδοκιμασιών από τους «πράσινους» οπαδούς, ενώ αρκετός κόσμος άρχισε να φεύγει από το ΟΑΚΑ με την έναρξη της 4ης περιόδου!




Νέο ξέσπασμα στο ΟΑΚΑ από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Στα μέσα της 4ης περιόδου, λοιπόν και με τη διαφορά να «εκτοξεύεται» στο +31 για τους «ερυθρόλευκους», οι «πράσινοι» οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα τους πάντες, φωνάζοντας μεταξύ άλλων το σύνθημα: «Αιώνια πιστός, αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός»!

Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι αρκετός κόσμος άρχισε να φεύγει με την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου από το γήπεδο, βλέποντας ότι η κατάσταση δεν αλλάζει. Θυμίζουμε, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν άντεξαν την πολύ κακή εικόνα της ομάδας και στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι, ξεκινώντας στο δεύτερο δεκάλεπτο να φωνάζουν «καυστικά» συνθήματα, όπως: «Είναι βαριά του ΠΑΟ η φανέλα, παίξτε με τρέλα, παίξτε με ψυχή και όποιος δεν γουστάρει, να πάει να γ@@@»!



Με τη λήξη του αγώνα, φυσικά και το τελικό 95-71 για τον Ολυμπιακό, που είναι και η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του επί του «αιωνίου» αντιπάλου, οι οπαδοί των γηπεδούχων ξέσπασαν σε νέες, ακόμη πιο έντονες, αποδοκιμασίες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.