Ads Top

Χαμός με Μπέικον στα αποδυτήρια μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!


Δείτε τι έγινε στα αποδυτήρια, δείτε τι συνέβη με τον Ντουέιν Μπέικον και τους διαιτητές..

Ο Ντουέιν Μπέικον «έβραζε» μετά τη λήξη του ντέρμπι, πλησίασε τους διαιτητές και έκανε παράπονα σε κόσμιο επίπεδο, ενώ στα αποδυτήρια ήταν έξαλλος φωνάζοντας για τη φάση που ο Τόμας Ουόκαπ χτύπησε τον βραχίονα του πάνω στο τρίποντο.




Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στο «τριφύλλι» (68-66), ο Σάσα Βεζένκοφ (22π., 7ρ.) και ο Μουσταφά Φαλ (17π., 9ρ.)... έλαμψαν, αλλά ο Ντουέιν Μπέικον ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και για την ακρίβεια το πρόσωπο, γύρω από το οποίο «σηκώθηκε» η μεγαλύτερη κουβέντα.

Σε πρώτη φάση, η συζήτηση αφορούσε το επιθετικό «ρεπερτόριο» του Αμερικανού φόργουορντ και όσα ο ίδιος φέρνει στο... τραπέζι για το «τριφύλλι». Δίχως αμφιβολία, ο πρώην παίκτης της Μονακό κάνει τους «πράσινους» ακόμα πιο απειλητικούς επιθετικά και δείχνει με το «καλημέρα» πως έχει πάρει δικαίως τον ρόλο του ηγέτη στην επίθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Απέναντι στον Ολυμπιακό ο άλλοτε NBAer είχε 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 36' στο παρκέ και ήταν ο κύριος εκφραστής των προσπαθειών των φιλοξενούμενων. Κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα και ένα γεμάτο γήπεδο ο Μπέικον πήρε ουκ ολίγες προσπάθειες (7/13 δίποντα, 2/6 τρίποντα) και στο φινάλε λίγο έλειψε να γυρίσει μόνος του το ελληνικό ντέρμπι. 


Τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν και ο εκνευρισμός του Μπέικον





Ωστόσο, ο Μπέικον έγινε... πρωταγωνιστής και για τα διαιτητικά λάθη, που έγιναν εις βάρος του στην τελική ευθεία του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, 5'' πριν από την λήξη και με τον Ολυμπιακό στο +4 (67-63), ο Αμερικανός σταρ του Παναθηναϊκού σηκώθηκε και έβαλε ένα τρίποντο με ταμπλό, «πάνω» στην άμυνα του Τόμας Ουόκαπ, για να φέρει το ματς στον πόντο (67-66). Όπως φάνηκε και από τα πολλά «κλικ» που κυκλοφόρησαν αργότερα, ο γκαρντ του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε βρει τον ηγέτη του Παναθηναϊκού στο χέρι, όμως το φάουλ δεν δόθηκε και οι «πράσινοι» δεν είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με ένα έμμεσο τετράποντο.

Ωστόσο, το ματς δεν είχε τελειώσει εκεί. Μετά τις 1/2 βολές του Άλεκ Πίτερς και το 68-66, ο Μπέικον κατέβασε την μπάλα και η διαιτητική τριπλέτα «έκλεισε τα μάτια» σε δυο φάουλ που του έγιναν: ένα από τον Σάσα Βεζένκοφ λίγο πίσω από το κέντρο και ένα ακόμα από τον Ουόκαπ, στη προσπάθεια του παίκτη του Ράντονιτς να σουτάρει πίσω από τα 6,75μ.

Τα non call των Πιτσίλκα, Κάρδαρη και Θεονά έφεραν τον έντονο εκνευρισμό του έμπειρου σκόρερ, ο οποίος μετά την λήξη του ντέρμπι πλησίασε τους τρεις ρέφερι και έκανε παράπονα. Ο Μπέικον δεν... ξέφυγε και εξέφρασε τις διαφωνίες του σε κόσμιο επίπεδο, όμως ήταν φανερό πως ήταν πολύ δυσαρεστημένος από το γεγονός πως δεν σφυρίχτηκαν οι παραπάνω παραβάσεις. 

Μάλιστα, ο εκνευρισμός του φάνηκε και εντός των «πράσινων» αποδυτηρίων. Εκεί ο Αμερικανός φόργουορντ έδειξε πως ήταν έξαλλος και φώναζε για το τρίποντο με το ταμπλό, στο οποίο δεν δόθηκε το φάουλ του Ουόκαπ, που του είχε χτυπήσει τον βραχίονα. Στη συγκεκριμένη φάση είναι χαρακτηριστική η αντίδραση και του Νέιτ Ουόλτερς, που βρισκόταν ακριβώς δίπλα και ζητούσε φάουλ, μόλις έφυγε η μπάλα από τα χέρια του συμπαίκτη του. Ένα φάουλ που δεν δόθηκε, προκαλώντας την «έκρηξη» της «πράσινης» ΚΑΕ, ύστερα από ένα... επεισοδιακό τελευταίο λεπτό του ντέρμπι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.