Ads Top

«Έσπασε» τα κοντέρ ο Χουάνγκ: «Όργωσε» το γήπεδο στο Ν.Κορέα-Πορτογαλία


Δείτε πόσα χιλιόμετρα «κατάπιε» ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ και στο Ν.Κορέα-Πορτογαλία..

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ «κατάπιε» χιλιόμετρα και ήταν από τους κορυφαίους της Νότιας Κορέας.

Είναι το «μηχανάκι» της Εθνικής Κορέας και του Ολυμπιακού. Είναι ο κινητήριος μοχλός και των δύο ομάδων και δεν σταματάει να «σπάει» τα κοντέρ. 




Ο λόγος φυσικά για τον Ιν-Μπέομ Χουάνγκ που πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ και στο ματς με την Πορτογαλία ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών για τους Ασιάτες.

Ο μέσος των Πειραιωτών έδωσε ακόμη μία παράσταση στο παιχνίδι με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος και προκάλεσε αίσθηση με τα ακούραστα πνευμόνια του. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της FIFA, ο Χουάνγκ έτρεξε 12,66 χλμ., περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο ματς.

Αυτό μάλιστα λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Ουρουγουάη όπου ο Χουάνγκ ήταν και πάλι πρώτος στη συγκεκριμένη κατηγορία με 11,75 χλμ. Νούμερα πολύ πάνω από τον μέσο όρο, που επιβεβαιώνουν την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Νοτιοκορεάτης άσος και το πόσο εύστοχη ήταν η επιλογή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι.



Και τώρα Βραζιλία. Η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του Χουάνγκ που καλείται να ανταποκριθεί απέναντι σε κάποιους από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Το έργο του δεν θα είναι εύκολο, αλλά και ο ίδιος έχει δείξει ότι είναι για τα δύσκολα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.