Ads Top

Οι επόμενες αποχωρήσεις με εντολή Μίτσελ από τον Ολυμπιακό!


Ο Μίτσελ το είπε και γίνεται πράξη - Ποιοι αποχώρησαν ήδη και ποιοι είναι οι επόμενοι στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό..

Ο Μίτσελ μίλησε για «εκκαθάριση» του ρόστερ στον Ολυμπιακό και το έκανε πράξη. Οι τρεις που έφυγαν, αυτοί που ακολουθούν και ο ιδανικός αριθμός στο μυαλό του Ισπανού.




Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε στις 21 Σεπτεμβρίου την πρόσληψη του Μίτσελ για δεύτερη φορά, με τον Ισπανό να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τους Πειραιώτες στον δρόμο των επιτυχιών. Ο 53χρονος τεχνικός στην παρουσίαση του είχε μιλήσει για τους στόχους που έχει, για την ποιότητα του ρόστερ, αλλά και για τον πολύ μεγάλο αριθμό των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν σε αυτό.

Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ είχε ζητήσει στην πρώτη του τοποθέτηση ότι ιδανικά θα ήθελε να έχει ένα σύνολο που να αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές γηπέδου συν τους τερματοφύλακες. 



«Είναι πρόβλημα ο αριθμός των παικτών και μειονέκτημα για όλους. Για αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο να μην έχουμε περισσότερους από 24 ποδοσφαιριστές εκτός των τερματοφυλάκων», είχε πει χαρακτηριστικά.

Έκτοτε, πέρασαν περίπου 2,5 μήνες, ο Ολυμπιακός άρχισε να ρολάρει αγωνιστικά, η ομάδα βρήκε την χαμένη της ταυτότητα, ενώ ο Μίτσελ σε συνεργασία με τη διοίκηση έκαναν πράξη όσα είχαν πει από την πρώτη μέρα. 

Η «εκκαθάριση» του ρόστερ ήταν σημαντική για να λειτουργεί καλύτερα η ομάδα στις προπονήσεις, να αποκτήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές ρόλο και ο Ισπανός τεχνικός το είπε και το έκανε.

Ήδη από το ερυθρόλευκο ρόστερ αποτελούν παρελθόν τρεις ποδοσφαιριστές, με τελευταία λύση συμβολαίου εκείνη του Κένι Λαλά, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Μπρεστ. 

Πριν από αυτόν ο Ολυμπιακός έχει λύσει κοινή συναινέσει τη συνεργασία του και με τον Σίμε Βρσάλικο, ενώ και ο Λεονάρντο Κούτρης έκλεισε στην Πογκόν και αγωνίζεται πλέον στην Πολωνία.

Την ίδια ώρα, ο Μίτσελ ουσιαστικά «έκοψε» από την προετοιμασία στην Εστεπόνα ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές. 

Πρόκειται για τους Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Γκονζάλο Άβιλα. Ο πρώτος έχει αποχωρήσει ήδη από την ομάδα, όπου είχε έρθει το καλοκαίρι ως δανεικός, ενώ οι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές ψάχνουν ομάδα για να συνεχίσουν αλλού τον Ιανουάριο.



Από εκεί και πέρα, η επιστροφή των «Μουντιαλικών» (Κούντε, Σισέ, Ουί Τζο Χουάνγκ και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ), αλλά και της ομάδας από την Εστεπόνα, δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις όσον αφορά τις αποχωρήσεις. 

Αυτή τη στιγμή μαζί με τη διαφαινόμενη προσθήκη και του Ροντινέι, ο Ολυμπιακός έχει 29 παίκτες γηπέδου και ο Μίτσελ είχε πει ότι θέλει 24 συν τους τερματοφύλακες.

Άρα αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή της ομάδας μπορεί να φέρει νέες «εκκαθαρίσεις», ενώ φυσικά οι Πειραιώτες ανάλογα και που χρειάζονται ενίσχυση θα προχωρήσουν και σε μεταγραφές. 

Κάτι που σημαίνει ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τελείως το πλάνο των αποδεσμεύσεων και των αποχωρήσεων και η τελική «σούμα» θα γίνει μετά την επιστροφή όλων στον Ρέντη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.