Ads Top

Εξελίξεις με Μπόουλερ στον Ολυμπιακό!


Δείτε τι γράφουν στην Αγγλία για τον Τζος Μπόουλερ..

Τα σενάρια για επιστροφή του Τζος Μπόουλερ στην Μπλάκπουλ μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Ολυμπιακού αναζωπυρώθηκαν, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί...




Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Μίτσελ επέλεξε την αποστολή, αφήνοντας εκτός τον Τζος Μπόουλερ.

Η απόφαση του Ισπανού τεχνικού να μην πάρει μαζί τον Άγγλο εξτρέμ δείχνει ότι δεν φαίνεται να βρίσκεται στις πρώτες του επιλογές, ενώ στην Αγγλία τα σενάρια για το μέλλον του έχουν πληθύνει μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη.



Ο Μπόουλερ δεν έχει αγωνιστεί ιδιαίτερα στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό στο πρώτο μισό και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Μπλάκπουλ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μιας και οι επιλογές του σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Πειραιώτες είναι συγκεκριμένες.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί ο Μπόουλερ είχε αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ το περασμένο καλοκαίρι με μεταγραφή από την Μπλάκπουλ και δόθηκε στον Ολυμπιακό με δανεισμό, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, ως δανεικός πλέον από την Φόρεστ, στο υπόλοιπο της σεζόν μόνο στην προηγούμενη ομάδα του.



Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, είναι πια πολύ πιθανό, αφού δεν υπολογίζεται για το ματς του Ολυμπιακού για το Κύπελλο, να πάει ξανά πίσω στην Μπλάκπουλ και εκεί να μπορέσει να αγωνιστεί μιας και η πρώην ομάδα του ψάχνεται στην αγορά για εξτρέμ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.